Lenovo Thinkpad E14 G3 (Ryzen 7)

kr 12.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

    ThinkPad E14 Gen 3 (14″ AMD)er laget for bedrifter og drives av en AMD Ryzen™-prosessor. Den passer utmerket for jobbrukere på farten. Den tilbyr en enestående blanding av skarp, minimalistisk design, holdbarhet av militær standard og robust sikkerhet. FHD-skjermen på 14″ og den fyldige Harman-lyden gir krystallklar lyd og video, enten du er i en konferansesamtale, snakker med familien på nettet eller slapper av med en video etter jobb.
Lenovo anbefaler Windows 10 Pro for næringslivet, som gir grunnlaget – med omfattende sikkerhets- og administrasjonsverktøy og forbedret produktivitet – for å holde virksomheten på riktig spor.
Kraftig beskyttelse du kan stole på
Windows 10 er den sikreste Windows-versjonen noensinne. Det kommer med innebygd beskyttelse av dataene dine, utstyret ditt og de ansatte, og sikrer forretningsinformasjon og personlige identiteter selv på enheter som er tapt eller stjålet.
Arbeider slik du arbeider
Windows 10 Pro er utformet for måten du arbeider på nå – og er klar for måten du vil arbeide på i morgen. Samarbeidet starter her, med notatblokker som kan deles og tavler tilgjengelig for alle enheter. Uansett om du jobber på egen hånd eller i et team, er det den følelsen av å komme inn i sonen og bli der.
Enkel og fleksibel administrasjon
Windows 10 Pro forenkler administrasjon av identiteter, enheter og apper slik at du kan fokusere på virksomheten din. Fleksible administrasjonsfunksjoner lar deg se det store bildet og gjøre endringer i timeplanen. Med intuitiv kontroll over IT-infrastrukturen kan bedriften være klar for hva som helst.
Windows Hello – Sikkerhet med et smil
Azure AD Join – Sømløst arbeid, friksjonsfri ledelse
ThinkPad E14 Gen 3 (14″ AMD) | Funksjoner

Elegant signaturutseende

ThinkPad E14 Gen 3 (14″ AMD) utstråler et stilig, profesjonelt image i Black eller Mineral Metallic. Den er også tynn og lett – bare 1,64 kg og 17,9 mm – slik at du kan være produktiv hvor som helst.

Bedre multimedieopplevelser

Enten du er i en konferansesamtale eller ser på videoer, gir ThinkPad E14 Gen 3 (14″ AMD) deg skarpe bilder og klar og tydelig lyd. Smale rammer sikrer god utnyttelse av FHD IPS-skjermen (1920 x 1080) på 14″. Harman-høyttalerne gir deg i tillegg klar og fyldig lyd.

Spesifikasjonene kan variere i ulike regioner/modeller.

Bedre sikkerhetsløsninger

Hold dataene trygge uansett hvor du jobber med ThinkPad E14 Gen 3 (14″ AMD), takket være flere lag med beskyttelse. Fastvarebasert TPM (Trusted Platform Module) krypterer data. ThinkShutter-kameradekselet gir deg kontroll over webkameraene dine. Med tilleggsutstyr som fingeravtrykksleser innebygd i av/på-knappen og IR-kameraet som støtter ansiktsgjenkjenning, får du enda bedre sikkerhet.

Bedre konferansesamtaler

To mikrofoner og et 720p HD-kamera (tilleggsutstyr) gjør møter effektive – hjemme, på farten eller på kontoret. Bluetooth® 5.2 og en lydkontakt gjør at du kan bruke hodetelefoner når du trenger å fjerne forstyrrelser eller ønsker litt privatliv.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Thinkpad E14 G3 (Ryzen 7)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *