NorTec Nuc i5 (10.gen)

kr 8.495,00

Beskrivelse

Nortec Nuc

Prosessor Intel Core i5 (10. generasjon) 10210U
Harddisk 250Gb M2 SSD 2200/2000mb
Minne 8Gb DDR4 2400MHz (Maks 32Gb)
Grafikkort Intel UHD Graphics
Tilkoblinger 4x USB 3,0, USB C, HDMI, Nettverk, 3,5mm, WiFi
Størrelse B: 11,5cm   D:11,1cm    H:5,2cm
Operativsystem Windows 10 Home  (Win10 Pro kr 500,- ekstra)

 

Det nyeste medlemmet i NUC familen er bygd med 10.generasjon Intel Core-prosessorer. Tilpass med minne, lagring og operativsystem som passer ditt behov. Perfekt løsning for bedrifter, studenter og content creators.

Tilpassbare løsninger

NorTec NUC gir deg byggesteinene som gir deg kraft til å bygge akkurat den NUC du trenger. Velg din NUC 10th Gen-prosessor pluss disker akselerert med Intel Optane-teknologi for kompromissløs ytelse. Gi kraft til presentasjonene dine med høyhastighetstilkobling og funksjoner for sømløs deling. Uansett om du er til stede fysisk eller på nett, vil en ekstremt liten formfaktor med grafikkfunksjoner og et lite akustisk fotavtrykk utelukkende holde deg fokusert på det du trenger.

Content creators

NorTec NUC-er er utstyrt med kraftig ytelse fra siste generasjon av Intel Core-prosessorer. Med flere 4K-skjermer, interaktive opplevelser og videokonferanser kan du ta dine digitale opplevelser opp på et helt nytt nivå med NorTec NUC. Koble deg enkelt til skaperverktøyene dine med Thunderbolt 3, Bluetooth 5 og Intel Wi-Fi-teknologi. Få verkene dine opp på neste nivå med mer prosessorkraft for nye medier som 360°-video, 3D-modellering og VR.

Hjemmekontor

Nyt utrolig ytelse fra de nyeste 10. generasjons Intel Core-prosessorene. Få raskere og tryggere trådløse tilkoblinger, koble til telefoner, nettbrett og mer med en rekke porter. Uansett om du bruker den til arbeid eller lekser, kan NorTec NUC enkelt flyttes til alle rom i huset ditt. Bare legg den ute av syne når du er ferdig.​

Hjemmeunderholdning

NorTec NUC er liten nok til å få plass i hånden, og gir deg kraftig databehandling så å si hvor som helst. NorTec NUC, som bare er 117x112x51mm, er kompakt nok til å monteres bak en TV eller integreres i hjemmeunderholdningsanlegget ditt.

Uansett om du streamer filmer eller hygger deg med hjemmevideoer, kan du ta storskjerm-TV-en opp på neste nivå med Ultra HD 4K, Intel HD Graphics og Intel Iris Plus-grafikk. Få kinoen inn i stuen.