Lenovo Thinkpad E14 G3 (Ryzen 5)

kr 10.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Prosessor AMD Ryzen 5 5500U
Harddisk 256Gb M2 SSD
Minne 16Gb DDR4 3200MHz (Maks 40Gb)
Grafikkort AMD Radeon Graphics
Tilkoblinger 2x USB, USB-C, HDMI, Lan, 3,5mm
Størrelse Vekt: 1,6Kg
Operativsystem Windows 11 Pro

 

  • For best mulig produktivitet, hvor som helst, når som helst
  • 14″ bærbar PC med høy ytelse, perfekt for jobbrukere på farten
  • Drives av AMD Ryzen™ 5, 5000-serien
  • Forbedret sikkerhet, navigasjon og møtefunksjoner
  • Enorme mengde lagringsplass på 512 GB SSD, med mulighet for med dobbel SSD Gen 4
  • Fantastiske bilder, enestående lyd og gode tilkoblingsmuligheter, inkludert WiFi 6E som tilleggsutstyr

Toppmoderne produktivitet og tilkobling

ThinkPad E14 Gen 4 er utstyrt med AMD Ryzen™ 5 mobilprosessorkraft i 5000-serien og opptil 8 GB minne (kan utvides til 40 GB), så denne uunnværlige bærbare PC-en har virkelig eksepsjonell ytelse. Og med WiFi 6E-tilkobling kan du alltid holde deg oppdatert uansett hvor du jobber fra.

Stilig og likevel praktisk

Med vekt på bare 1,59 kg og tykkelse under 25,4 mm er ThinkPad E14 Gen 4 lett å ta med seg. Denne iøynefallende bærbare PC-en har slank konstruksjon og toppdeksel i aluminium som tilleggsutstyr, og passer inn på enhver arbeidsplass. Den har også et komplett utvalg av porter, inkludert USB-C for overføring av data, strøm, video og lyd. Leveres i Signature Black.

Kun for dine øyne

Logg på raskt og sikkert med et fingeravtrykk eller smil. Bare trykk på den innebygde fingeravtrykksleseren på strømknappen eller se på FHD + IR hybridkameraet (tilleggsutstyr) så gjør ansiktsgjenkjenningsteknologien resten. ThinkPad E14 Gen 4 bærbar PC for bedrifter har også webkameradeksel, slik at du kan holde omverdenen ute.

Større plass, mer å se

ThinkPad E14 Gen 4 (14″ AMD) har fantastisk bilde, uansett om du bruker den til jobb eller underholdning. Dette er takket være en opptil 14″ FHD antirefleksskjerm med 100 % fargenøyaktighet. Dessuten betyr den tynne kanten på skjermen en lettere bærbar PC og mer skjermplass.

En eksepsjonell brukeropplevelse venter

FHD + IR hybridkameraet (tilleggsutstyr) har ThinkPad Glance ansikts-, øye- og blikksporingsteknologi for enklere navigering. Den doble mikrofonen med Harman®-høyttalere får virtuelle møter til å gå som en lek – hjemme, på farten eller på kontoret. Og med Microsoft Teams på oppgavelinjen i Windows 11 er tilgang til kontakter, demping/oppheving av lyd eller deling av apper bare et klikk unna.

Sertifisert robusthet og pålitelighet

Vi bruker det amerikanske forsvarsdepartementets MIL-STD 810H-standarder for å skape en balanse mellom pålitelighet og holdbarhet for hver eneste ThinkPad-datamaskin. Denne 14″ bærbare PC-en er testet mot 12 strenge standarder, 26 forskjellige prosedyrer og mer enn 200 kvalitetssjekker, og fungerer under selv de mest krevende forhold, fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Thinkpad E14 G3 (Ryzen 5)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *