7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Vi har samlet 7 tips for å trives bedre med hjemmekontoret.

1) Riktig utstyr! – Like viktig som en behagelig stol og skrivebord i rett høyde er ekstern skjermtastatur og mus. For noen funker det å sitte med laptopen på fanget i sofaen, men for de fleste går ikke det i lengden. Med utstyr som passer oss, øker trivselen og vi får gjort mer. Vi blir også mindre utsatt for belastningsskader.

2) 2 skjermer! Flere skjermer på hjemmekontoret har blitt en nødvendighet for mange. Det øker effektiviteten!

3) Vi andre må høre deg! Det er lett å glemme en av de viktigste komponentene for vellykket samhandling – mikrofonen. Kjøp et headset med god mikrofon eller en konferanse høyttaler hvis flere sitter sammen.

4) Kamera – Et nettmøte fungerer bedre hvis vi kan se hverandre. I disse dager da vi oppfordres til å holde avstand til andre er det enda viktigere å kunne se dem vi snakker med. De fleste webkamera gjør nytten på et hjemmekontor.

5) Internett til alle! Et godt nettverk hjemme er nærmest et primærbehov i 2020. Mange har en god hastighet på bredbåndet, men tenker ikke så mye på nettverket. De fleste benytter ruteren som fulgte med linjen. Vi anbefaler å gå til innkjøp av et Mesh sett. Da er det gjerne flere bokser som sprer nettverket lenger og samhandler om trafikken fra enhetene.

6) USB-C docking – USB-C er kabelformatet vi kommer til å bruke framover. Fordelen er at USB-C standarden har høy kapasitet og kan brukes på dockingstasjoner. Dette gjør at dockingen kan brukes av flere enheter og maskiner om hverandre, og er like genial i et kontorlokale som den er på hjemmekontoret.  Den lar deg koble til flere skjermer og har ofte god tilgang på USB porter, lydinngang og nettverk blant annet.

7) Alt-i-ett skriver – I disse dager kan det være kjekt å ha en multifunksjonsskriver tilgjengelig på hjemmekontoret. Det finnes mange forskjellige skrivere alt i fra rimelige til større modeller som er rimeligere i drift. Vi hjelper deg gjerne med å finne en som passer ditt behov.

Har du lest disse?

NorTec Gamer!

NorTec Gamer!

I en hektisk hverdag så er det lite som slår det å ta på seg headsettet og stenge ut all lyd og inntrykk rundt omkring og bare leve seg inn i spillet.

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Trådløst internett har revolusjonert hvordan vi bruker medier, og egentlig også hvordan vi lever livene våre. Med denne utviklingen kommer etterhvert forventningene og vanen om å alltid være online, og dette bidrar i sin tur til at vi blir ekstremt frustrerte når vi...

Har din datamaskin blitt virusinfisert?

Har din datamaskin blitt virusinfisert?

Har din datamaskin blitt virusinfisert? Vi har verksted som kan hjelpe deg med slikt. Enten om du sliter med virus, spyware, krypteringsvirus etc. Prisen er litt avhengig av hvor mye arbeid det er med å få ryddet opp. I noen...

Abonner på vårt nyhetsbrev for tilbud og nyheter