Har din datamaskin blitt virusinfisert?

Har din datamaskin blitt virusinfisert?

Vi har verksted som kan hjelpe deg med slikt. Enten om du sliter med virus, spyware, krypteringsvirus etc. Prisen er litt avhengig av hvor mye arbeid det er med å få ryddet opp. I noen tilfeller er en reformatering av maskinen nødvendig. Da legger vi inn Windows og alle drivere på nytt. Da kopierer vi ut brukerdata først så ikke noe forsvinner fra maskinen.

Så kan det være lurt å dobbeltsjekke at man har antivirusprogram inne på maskinen. Det finnes mange varianter og til forskjellige priser. Microsoft har til og med et gratis integrert i Windows som er helt grei for de som er litt forsiktige.

Ta kontakt med våre teknikere for bistand

Har du lest disse?

NorTec Gamer!

NorTec Gamer!

I en hektisk hverdag så er det lite som slår det å ta på seg headsettet og stenge ut all lyd og inntrykk rundt omkring og bare leve seg inn i spillet.

7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Vi har samlet 7 tips for å trives bedre med hjemmekontoret. 1) Riktig utstyr! – Like viktig som en behagelig stol og skrivebord i rett høyde er ekstern skjerm, tastatur og mus. For noen...

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Trådløst internett har revolusjonert hvordan vi bruker medier, og egentlig også hvordan vi lever livene våre. Med denne utviklingen kommer etterhvert forventningene og vanen om å alltid være online, og dette bidrar i sin tur til at vi blir ekstremt frustrerte når vi...

Abonner på vårt nyhetsbrev for tilbud og nyheter