LinkIT USB-C Premium Dock

kr 1.495,00

Kategori:

Beskrivelse

LinkIT USB-C Premium Dock

Lei av klumpete dockinger som er tunge, tar plass og ikke er fine å se på? LinkIT USB-C Multiport Dual Screen Dock har mange porter, strømforsyning og kortleser i et lite og hendig format. Dockingen lar deg utvide bruken av din PC eller nettbrett med flere utganger.

Lad opp andre enheter

Kjøp ny dock med høy utgangseffekt på hele 100W. Med LinkIT USB-C Multiport Dual Screen kan du lade PC og pad. I tillegg kan du koble på kablet nettverk med ethernet kabel i Gigabit RJ45 standard for enda raskere internett hjemme eller på jobben.

Fint design

Ikke alle dockingstasjoner er like fine, men denne vil du ha stående fremme. Den lekre gråfargen er fin å ha synlig på skrivebordet og matcher dagens design på PC og skjerm.

Mange muligheter

Behov for å legge over bilder fra kamera eller mobil? Med leser for SD-minnekort kan du laste ned dine bildefiler på din måte. Med utgang for hodetelefoner eller mic er du i tillegg godt rustet for de fleste behov med en PC eller nettbrett i dag.

To skjermuttak

Hjemmekontor med flere skjermer? – Du er ikke alene. De fleste av oss foretrekker å jobbe på flere skjermer. Din nye LinkIT USB-C Multiport Dual Screen Dock har to HDMI 2.0-utganger som enkelt lar deg koble til eksterne skjermer i tillegg til laptopen. På Windows-PC vil du få hele 3 separate skjermflater.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “LinkIT USB-C Premium Dock”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *