Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Trådløst internett har revolusjonert hvordan vi bruker medier, og egentlig også hvordan vi lever livene våre.

Med denne utviklingen kommer etterhvert forventningene og vanen om å alltid være online, og dette bidrar i sin tur til at vi blir ekstremt frustrerte når vi opplever tregt internett, eller enda verre, ingen trådløs dekning overhodet.

Mesh er neste generasjons trådløse hjemmenettverk. Det gir deg mer pålitelig, raskere og mer brukervennlig Internett hjemme. Kort forklart er mesh et rutersystem som bruker flere enheter eller «noder» til å gi deg bedre WiFi-dekning enn det en enkeltruter vanligvis klarer. Med mesh får du dekning i alle kriker og kroker i huset – og i hagen, hvis du ønsker det.

Vi er behjelpelig med montering!  

 

Se vårt utvalg av nettverksutstyr! 

 

 

 

Tradisjonell ruter vs Mesh:

Har du lest disse?

NorTec Gamer!

NorTec Gamer!

I en hektisk hverdag så er det lite som slår det å ta på seg headsettet og stenge ut all lyd og inntrykk rundt omkring og bare leve seg inn i spillet.

7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Vi har samlet 7 tips for å trives bedre med hjemmekontoret. 1) Riktig utstyr! – Like viktig som en behagelig stol og skrivebord i rett høyde er ekstern skjerm, tastatur og mus. For noen...

Har din datamaskin blitt virusinfisert?

Har din datamaskin blitt virusinfisert?

Har din datamaskin blitt virusinfisert? Vi har verksted som kan hjelpe deg med slikt. Enten om du sliter med virus, spyware, krypteringsvirus etc. Prisen er litt avhengig av hvor mye arbeid det er med å få ryddet opp. I noen...

Abonner på vårt nyhetsbrev for tilbud og nyheter