Treg PC? Oppgrader til SSD!

4 gode grunner til å oppgradere til SSD

1. Den er raskere

En SSD bruker ikke tid på en magnetisk arm som leser data fra en metallskive, slik en gammeldags snurredisk gjør.

Den virker akkurat som et flash-minnekort, og den leser og skriver data lynraskt.

 

2. Lavere strømforbruk

Fraværet av bevegelige deler gjør at en SSD bruker mindre strøm enn en magnetisk harddisk. Det er en fordel både for strømregningen og miljøet, og er pc-en bærbar vil du merke at batteriet holder lenger på hver lading.

3. Ingen støy

Enda en fordel ved at den ikke har bevegelige deler, er at den er lydløs.

Du slipper lyden av data som blir lest og skrevet, slik magnetiske harddisker gjør, og det blir bedre arbeidsro både for deg selv og kollegene.

4. Programmer og spill er klare på få sekunder

Det er ikke bare Windows som blir raskere med en SSD-disk. Du vil oppleve at alle programmene glir lettere, og at innlastingstiden mellom spillnivåer blir merkbart kortere.

Har du lest disse?

NorTec Gamer!

NorTec Gamer!

I en hektisk hverdag så er det lite som slår det å ta på seg headsettet og stenge ut all lyd og inntrykk rundt omkring og bare leve seg inn i spillet.

7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Vi har samlet 7 tips for å trives bedre med hjemmekontoret. 1) Riktig utstyr! – Like viktig som en behagelig stol og skrivebord i rett høyde er ekstern skjerm, tastatur og mus. For noen...

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk!

Trådløst internett har revolusjonert hvordan vi bruker medier, og egentlig også hvordan vi lever livene våre. Med denne utviklingen kommer etterhvert forventningene og vanen om å alltid være online, og dette bidrar i sin tur til at vi blir ekstremt frustrerte når vi...

Abonner på vårt nyhetsbrev for tilbud og nyheter