Lenovo ThinkBook 16 G4+ 21CY000FMX

kr 9.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

ThinkBook 16 Gen 4 (16″ Intel)

ThinkBook 16 Gen 4 bærbar PC gir deg mer. Mer kraft, takket være 12. generasjons Intel® Core-prosessor. Mer skjermplass også – 16″-skjermen er den største i ThinkBook-serien, med opptil 2,5K oppløsning og avanserte grafikkalternativer. Trådløs tilkobling er oppgradert fra tidligere versjoner, og nye smarte funksjoner og sensorer hjelper deg å holde deg produktiv og beskytte bedriftsdataene dine.

ThinkBook 16 Gen 4 (16" Intel)
slide 1 of 5, show larger image, thinkbook 16 gen 4 (16" intel)

 

slide 1 of 5, zoom in, thinkbook 16 gen 4 (16" intel)
slide 2 of 5, zoom in, thinkbook 16 gen 4 (16" intel)
slide 3 of 5, zoom in, thinkbook 16 gen 4 (16" intel)
slide 4 of 5, zoom in, thinkbook 16 gen 4 (16" intel)
slide 5 of 5, zoom in, thinkbook 16 gen 4 (16" intel)
Behagelig storskjerm med kraft til overs

Behagelig storskjerm med kraft til overs

ThinkBook 16 Gen 4 bærbar PC er stor innvendig og utvendig. Du vil nå nye nivåer av produktivitet med opptil 12. generasjons Intel® Core i7-prosessorer som tildeler oppgaver til spesifikke kjerner optimalisert for høy ytelse eller strømeffektivitet. Og den 16″ skjermen med høy oppløsning er 11 % større enn den neste mindre modellen, så du vil ha god plass til å skrive, beregne, lage – uansett hva du gjør.

Responsiv, utvidbar datalagring

Ingenting er som høyhastighetsminne og lagring for å gjøre daglige dataoppgaver raskere og enklere. ThinkBook 16 Gen 4 bærbar PC har opptil 32 GB LPDDR5-minne, designet for respons og nesten umiddelbar I/O. Du vil også glede deg over rask tilgang til SSD-lagring, opptil enorme 2 TB, med et valgfritt dobbelt PCIe SSD-spor for enkel utvidelse.

Topprangert grafikk og ekte farger

Topprangert grafikk og ekte farger

Farg verden din – levende og nøyaktig – på en 2,5K, 120 Hz IPS-skjerm med 100 % sRGB-fargeskala og maskinvarebasert kalibrering. Den har et høyt sideforhold på 16:10, og grafikkalternativene inkluderer Intel® Iris® X e og NVIDIA® GeForce® RTX 2050. (RTX 2050 leverer strålesporing, KI-funksjoner og er NVIDIA Optimus®-kompatibel for å balansere ytelse og batterilevetid.)

Stil som reiser med deg

ThinkBook 16 Gen 4 er stor og kraftig, uten tvil. Den er også stilig og bærbar, med start på bare 1,82 kg og så tynn som bare 16,5 mm / 0,65″. Det tofargede Arctic Grey-eksteriøret (anodisert aluminium på tre sider) passer til alle forretningsmiljøer. Og chassiset gir plass til større markørtaster og en berøringsplate med glassoverflate som er 47 % større enn tidligere modeller.

Smart sikkerhet og sensorer i massevis

Smart sikkerhet og sensorer i massevis

For å beskytte bedriftsdataene dine er en fingeravtrykksleser innebygd i strømknappen. ThinkBook 16 Gen 4 har også Glance av Mirametrix®, som kan varsle hvis noen bak deg ser på skjermen din. Det er et valgfritt infrarødt (IR) kamera, en innebygd sensor som kan logge deg ut når du går vekk fra datamaskinen, og KI-basert støyreduksjon kan redusere distraksjoner i virtuelle møter.

Valgfri WiFi og porter av alle varianter

Valgfri WiFi 6E* på ThinkBook 16 Gen 4 tilbyr den nyeste trådløse tilkoblingen i ThinkBook-porteføljen, og lover raskere nedlastinger og mindre etterslep, selv på overfylte nettverk. For kablede enheter inkluderer porter Thunderbolt 4, fullfunksjons USB-C, HDMI og en 4-i-1 kortleser. Har du en maskinvarelås du trenger å beskytte eller skjule? Sett den i den skjulte USB-porten.

* 6 GHz WiFi 6E-drift er avhengig av støtte fra operativsystemet, rutere, AP-er og gatewayer som støtter WiFi 6E, sammen med regionale sertifiseringer og spektrumallokering.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo ThinkBook 16 G4+ 21CY000FMX”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *