Acer Aspire Vero AV14 – NX.KBNED.002

kr 9.995,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Miljøvennlig 14″ bærbar med Intel Core i5 prosessor

  • Intel Core i5-1235U prosessor
  • 512 GB SSD og 16 GB RAM
  • Laget av gjenvunnet materiale
  • 14″ Full HD-skjerm (IPS-panel)
  • Windows 11 Home

Vi fortjener en renere, grønnere planet. Og Aspire Vero er Acer sitt bidrag. Et produkt med holdbarhet i fokus som minsker CO2 utslippet med 21 % (sammenliknet med mange andre bærbare laptoper i plast.) Maskinen er også enkel å oppgradere og gjenvinne samt tilpasset planetens behov. Aspire Vero drives av en Intel Core i5 prosessor med ti kjerner som sammen med 16 GB DDR4 RAM behandler alle prosesser raskt og effektivt og sørger for at programmer åpnes kjapt. En rask SSD med plass til hele 512 GB sørger for at det er mer enn nok plass til å lagre filmer, apper og dokumenter lokalt.

Med tanke på planeten vår

Aspire Vero er laget av 30 % gjenvunnet materiale – PCR-plast, som minsker miljøbelastningen på planeten. Blanding av pigmenter med distinkt tekstur og farge gir en stilig look uten å bruke kjemikalier. Det oppgraderbare designet forlenger maskinens levetid. Aspire Vero bruker standard skruer for enkel demontering og forenkler reparasjoner, oppgraderinger og eventuell gjenvinning.

  • OceanGlass-pekeplate: Produsert av havplast – som en påminnelse om at det er nå det gjelder å gjøre noe.
  • 30 % PCR-materiale: Acer benytter PCR, kabinettets over- og underdel, i skjermkanten og i arbeidsflaten.
  • 50 % PCR-taster: Man overser ofte tastene, men Acer bruker PCR til og med der.

14″ Full HD-skjerm med IPS-panel

Datamaskinen leveres med en 14″ Full HD-skjerm (1920 x 1080). Skjermen er utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og bredere innsynsvinkel. Skjermen har dessuten Color Gamut: sRGB 100%, som gir et bredere spekter av farger for et mer naturtro bilde.

Intel Core i5-1235U prosessor

Med 12. genereasjon Intel Core-prosessor leverer Acer Vero kraften du trenger. Bygget med ti kjerner og multithreaded arkitektur med Intel Iris Xe-grafikk får du rask prestasjon på høyt nivå.

512 GB SSD

SSD-er har høy lese- og skrivehastighet, i tillegg til å starte Windows og andre programmer raskt. SSD-er er dessuten svært energieffektive og ufølsomme for vibrasjoner, som kommer godt med i en batteridrevet, bærbar PC. Med 512 GB lagringskapasitet har du god plass til programmer, bilder og dokumenter.

16 GB RAM

Maskinen leveres med 16 GB DDR4 RAM – en rask standard for arbeidsminne. DDR4-standarden bidrar til rask ytelse med batterivennlig energieffektivitet.

(R)evolution

Stiliserte R- og E-taster forsterker budskapet: Reduser, gjenbruk og resirkuler. Tilgjengelig i vakre farger som ligner på planeten vi prøver å beskytte.

Miljøvennlig emballasje

Pappen som brukes i produksjonen av emballasjeesken til Aspire Vero stammer fra 90 % resirkulert papir. Den indre seksjonsdelingen kan gjøres om til et smart laptopstativ.

Windows 11 Home

Windows 11 har brukervennlige verktøy som kan hjelpe deg med å optimalisere skjermplassen og maksimere produktiviteten. Nye tilkoblingsmuligheter og en mer sømløs opplevelse er bare noen av fordelene som Windows 11 har å tilby. Skreddersy datamaskinen til dine behov og opplev apper som er bedre integrert med hverandre.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Acer Aspire Vero AV14 – NX.KBNED.002”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *