Tilbud!

Samsung Galaxy S24+

Opprinnelig pris var: kr 14.495,00.Nåværende pris er: kr 12.495,00.

Kategori:

Beskrivelse

Galaxy AI er her

galaxy-ai-is-here-s24-plus

Fremtiden er her – i dag. En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy AI endrer bildet på hva en Samsungmobiltelefon kan gjøre, og forandrer hvordan vi skaper, connecter og kommuniserer. En nyhet som ikke bare forandrer hverdagen din, men også tar deg inn i en ny æra slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

Live Translate – kommuniser enklere

galaxy-s-24-plus-translate

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Circle to Search med Google

galaxy-s24-plus-circle-to-search

Søk med imponerende resultater med Circle to Search med Google. Spor et objekt enkelt for å få Googles søkeresultater. En ny visuell søkemetode som hjelper deg med å finne frem.

AI kan oppsummere taleopptakene dine

galaxy-s24-plus-note-assist

Er du klar for en personlig assistent? Spill inn mens du selv snakker, og la AI ta notater. Deretter konverterer du det til tekst og lager en smart oppsummering. Du kan til og med oversette alt til et annet språk.

Endre størrelse. Retusjer. Enkelt.

galaxy-s24-plus-edit-ai

Åpne for nye kreative muligheter med AI-støttet bilderedigering. Nå kan du forbedre bildene dine helt uten anstrengelse, slik at hvert bilde når sitt fulle potensial. Men ikke nok med det. Selv om du ikke fikk tatt bildet du ønsket, kan Generative Edit fylle ut bakgrunnen og få uønskede detaljer til å forsvinne på et blunk.

Design – et ikon i ny innpakning

Samsung Galaxy S24+ bygger på det ikoniske S23-designet, men tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Takket være det slanke designet, kant-til-kant-skjermen med avrundede hjørner og den iøynefallende finishen har du et nytt ikon i hånden.

Farger som gjør inntrykk

plus-farger

Samsung Galaxy S24+ kommer i fire fantastiske jordtoner: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet og Amber Yellow.

Vanntett

Samsung Galaxy S24+ er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen.

Stor, større og raskere

galaxy-s24-plus-bigger-faster

Her er oppgraderingen du har ventet på. Mer skjerm. Mer batteri. Mer prosessorkraft. Galaxy S24+ har mye å by på. Spesielt nå som Galaxy S24+ kommer med den aller høyeste skjermoppløsningen på en Samsung Galaxy-mobil: QHD+.

Samsung Galaxy S24+ sammenlignet med Galaxy S24. *Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 og S23+.

Fang alle detaljer på bildet

Enten du skal forevige din beste side med en selfie, vil fange storslåtte utsikter med vidvinkel eller zoome inn på en detalj langt borte, er disse kameraene klare til å ta bilder med høy kvalitet og pikseltetthet.

galaxy-s24-plus-50-mp-camera

50 MP. Mega megapiksler

galaxy-s24-plus-50-mp-camera-fjell

En ekte piksel-kraftpakke som ikke skuffer. Ta høyoppløste øyeblikksbilder som holder kvaliteten i mange år fremover.

Fotografer på avstand. Også i mørket.

galaxy-s24-plus-shoot-far-dark

Ta lyse, fargerike og skarpe bilder, også i mørket, med AI ISP. Endelig resultatet du har drømt om! Zoom inn 2x eller til og med 3x – det spiller nesten ingen rolle hvor nært du vil gå, for til tross for avstanden kan du fange motivet som om det er dag, selv om det rent teknisk er natt.

Kom nærmere med hver fingerbevegelse

galaxy-s24-camera-pinch

Fortsett enda nærmere. Gå fra 1x til 2x – eller til og med 3x. AI bevarer den høye bildekvaliteten: Få superskarpe, skarpe og tydelige resultater, med plass til avgjørende detaljer.

Fang alt i sitt rette element

Med Enhanced Adaptive Pixel kan du enkelt sørge for at du får en naturlig og korrekt fargetone i alle dine bilder. Så blir minnene og opplevelsene dine bevart akkurat som du husker dem.

Kraften

Prosessorkraft som tøyer grensene

Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg en kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine spillopplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene, forleng batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

Kraftigere Vapor Chamber. Game on

galaxy-s24-plus-gaming

Dette nye, forbedrede varmeavledningssystemet hjelper deg med å ta gamingen til neste nivå med optimal ytelse. Vårt nyeste Vapor Chamber er større enn tidligere, med et integrert væskebasert termisk grensesnittmateriale.

Heldagsbatteriet er smartere enda lenger

s24-plus-batteri-v2

Fortsett. Og fortsett. Og fortsett. Galaxy S24+ har et intelligent batteri på 4900 mAh som gir deg mer spilletid, strømmetid og egentid.

Samsungs lyseste adaptive skjerm under solen

galaxy-s24-plus-display

Øk spillkraften med denne store skjermen med opptil 120 Hz adaptiv oppdateringsfrekvens. Med den utvidede skjermflaten og de ultratynne rammene tilbyr Galaxy S24+’s 6,7″ QHD+-skjerm mer plass enn noensinne i en Samsung Galaxy, med en virkelig storslått seeropplevelse. I tillegg kan du glede deg over optimale farger og kontraster med Vision Booster.

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24+. Med 5G og Galaxy S24+ kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI- funksjonene har å tilby.

Plass for mer av alt

Bildene dine, filmer og favorittserier – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24+ har nemlig opptil 512 GB lagring.

Quick Share – nå utenfor ditt økosystem

galaxy-s24-plus-quick-share

Den enkle delingen er ikke begrenset til Samsung Galaxy-mobiler. Bruk QR-koder og lagrede kontakter til å dele med iOS-brukere eller venner og familie som er langt unna.

Bytt raskt og enkelt til Samsung Galaxy

galaxy-s24-plus-transfer

Behold bilder, kontakter, kalender og apper med Smart Switch – selv om du bytter fra iOS.

I tillegg

Privat forblir privat med Samsung Knox

I din Samsung Galaxy S24+ finnes Samsung Knox som beskytter de verdifulle og personlige minnene dine.

Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Sånn at bare du skal kunne få tak i det som er ditt.

Super alene – bedre sammen

tilbehor-galaxy

Sjekk ut Galaxy Buds2 Pro og Galaxy Watch6

I esken

galaxy-s24-plus-i-esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24+ får du:

  • USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25 W)
  • Uttaksnål
  • Quick Start guide

Se Galaxy 24+ i AR

galaxy-s24-plus-se-den-i-ar


Vanntett: Basert på laboratoriebasert test for nedsenking i opp til 1,5 meter ferskvann i opp til 30 minutter. Anbefales ikke for bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvtetthet er ikke permanent og kan avta med tiden på grunn av normal slitasje.

AI-funksjoner: Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter. . Live Translate: krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Noen språk kan kreve nedlasting av språkpakker. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Toneforslagsfunksjonen i Chat Assist krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Må oppfylle lengdekravene for å aktivere funksjonen. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Circle to Search: Sekvenser er forkortet og simulert. Resultatene er kun ment som illustrasjon. Resultatene kan variere avhengig av visuelle matcher. Krever internettilkobling. *Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen. Produktets funksjonalitet kan variere avhengig av appen og enhetsinnstillingene. Enkelte funksjoner er kanskje ikke kompatible med visse apper. Tjenestens tilgjengelighet varierer avhengig av land og språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Transcript Assist: Krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Transcript Assist er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Voice Recorder-appen eller filer som er spilt inn med den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Taleopptaksfunksjonen i den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen støttes kanskje ikke i enkelte land. Lydfiler må være under 3 timer for å kunne behandles. Oppsummeringsfunksjonen i Transcript Assist kan aktiveres når et bestemt antall tegn er oppfylt. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres. Generativ redigering: Krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Redigering med Generative Edit resulterer i et bilde i størrelse på opptil 12 MP. Et synlig vannmerke legges over bildet når det lagres for å vise at bildet er generert av AI. Nøyaktigheten og påliteligheten til den genererte utdataen kan ikke garanteres.

Kamera: 12 MP 2x optisk kvalitets-zoom aktiveres av den Adaptive Pixel-sensoren. Resultatene med AI ISP kan variere avhengig av lysforhold og/eller fotoforhold, inkludert flere motiver, uskarphet eller bevegelige motiver. 30x Space Zoom omfatter 3x optisk zoom og 30x digital zoom med Super Resolution-teknologi. Zoomavstand over 3x zoom kan forringe bildekvaliteten. *AI Zoom brukes på avstander mellom digitale zoomlengder. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.

Vapor Chamber: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 og S23+.

Batteri: Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 og S23+. Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede middelverdien basert på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i samsvar med IEC 61960-standarden. Nominell kapasitet er 3 880 mAh for Galaxy S24 og 4 755 mAh for Galaxy S24+. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer. Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, hvilke funksjoner og apper som brukes, antall telefonsamtaler og meldinger, antall ganger batteriet er blitt ladet og en rekke andre faktorer. Beregnet mot den gjennomsnittlige brukerprofilen utarbeidet av UX Connect Research. Uavhengig vurdert av UX Connect Research mellom 25.11.2023 og 15.12.2023 i USA og Storbritannia med betaversjoner av SM-S921, SM-S926 og SM-S928 under standardinnstilling med LTE og 5G Sub6-nettverk. IKKE testet med 5G mmWave-nettverk. *Basert på Samsungs interne laboratorietestforhold med en forhåndsversjon av angitt modell koblet til hodetelefoner via Bluetooth under standardinnstilllinger over LTE. Beregnet opp mot batterikapasitet og målt spenning over batteristrømforbruk ved videoavspilling (videofiloppløsning 720p, lagret på enheten) og lydavspilling (mp3-fil, 192 kbps, lagret på enheten med avslått LCD-skjerm). Faktisk video- og lydavspillingstid varierer avhengig av nettverkstilkobling, innstillinger, filformat, skjermens lysstyrke, batteristatus og mange andre faktorer.

Skjerm: *Målt diagonalt er frontskjermen på Galaxy S24 6,2″ i fullt rektangel og 6″ når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene. Galaxy S24+ har en skjermstørrelse på 6,7″ basert på hele overflaten og 6,5″ når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene; det faktisk synlige området er noe mindre på grunn av de runde hjørnene og kamerahullet. *Den dynamiske AMOLED 2X-skjermen til Samsung Galaxy S24 Ultra er sertifisert av VDE Germany for 100 prosent mobilt fargevolum i DCI-P3-fargeområdet, noe som gjør at bildene dine ikke vaskes ut og fargene fremstår utrolig levende uansett lysstyrkenivå. Skjermen kan oppnå en maks lysstyrke på 2 600 nits, noe som gir bedre kontrast mellom mørke og lyse partier i digitalt innhold og gir en utmerket bildekvalitet, med et kontrastforhold på 5 000 000:1 for en altoppslukende mobilopplevelse.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Galaxy S24+”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *