Tilbud!

Sony Xperia 5II – demobrukt

Opprinnelig pris var: kr 9.695,00.Nåværende pris er: kr 3.995,00.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Sony Xperia 5 II er en kompakt smarttelefon som sikrer kompromissløs ytelse. Den kan skilte med en 6,1-tommers CinemaWide-touchskjerm med 21:9 skjermforhold og 120 Hz oppdateringsfrekvens. Det triple 12 MP kameraet fra ZEISS tar inspirasjon fra kameraserien Sony Alpha. Lydentusiaster vil sette pris på 3,5 mm lydporten for kablede hodetelefoner.

CinemaWide-skjerm
Xperia 5 II kan skilte med en 6,1 tommer stor HDR OLED touchskjerm med FHD+ oppløsning (1080 x 2520 piksler) og 120 Hz oppdateringsfrekvens. Det som virkelig lar skjermen skille seg ut i mengden er et unikt skjermforhold på 21:9, noe som tilbyr en kinoaktig opplevelse. Skjermforholdet lar telefonen også vise mye mer innhold enn du er vant med. Takket være BRAVIA HDR remaster-teknologi får du enestående kontrast, farger og klarhet. Skjermen er beskyttet av et lag med slitesterkt Gorilla Glass 6.

Kamera
Ta bilder som en proff. Xperia 5 II kan skilte med en kombinasjon av tre 12 MP objektiv – et 16 mm supervidvinklet med 124-graders synsfelt, en hovedsensor på 24 mm og et 70 mm objektiv med 3x optisk zoom. Telefonen har også noen spennende funksjoner kjent fra Sonys Alpha-kamera, og tilbyr presis Eye AF autofokus som fungerer selv med raske bevegelser og en BIONZ X bildeprosesseringsmotor med imponerende ytelse. På fremsiden finner du et 8 MP frontkamera som er klar for alle selfiene dine.

Android 10
Xperia 5 II kommer med Android 10, operativsystemet fra Google, og og tilbyr med den en god brukeropplevelse, funksjoner som lar deg ta kontroll over hvor mye tid du bruker på telefonen, og avanserte sikkerhetsløsninger.

Prosessor og lagring
Telefonen kan skilte med en moderne Snapdragon 865 prosessor fra Qualcomm som støttes av 8 GB RAM. Denne kombinasjonen er klar til å takle enhver oppgave uten å mukke. Prosessoren støtter også nestegenerasjons 5G-nettverk for enda raskere dataoverføring. Alle bildene og videoene dine kan lagres på det 128 GB store interne minnet, som også kan utvides med et microSDXC minnekort med opptil 1 TB kapasitet.

Batteri og oppladning
Denne smarttelefonen har et 4000 mAh batteri med støtte for USB Power Delivery. Bare koble telefonen til laderen og få 50 % batterikapasitet på kun 30 minutter.

Biometri
Xperia 5 II kan skilte med en lett tilgjengelig fingeravtrykksleser på siden. Å ha mobilen sikret med ditt unike fingeravtrykk betyr at ingen fremmede kan få tilgang til telefonen din.

Flere egenskaper:
– Hybrid dobbelt SIM-spor (2 stk. nanoSIM eller 1 stk. nanoSIM + 1 stk. microSDXC minnekort)
3,5 mm lydport
– 4K HDR videoopptak
USB-C 3.1-port
IP65/68 vannbestandighetsgrad
– NFC for kontaktløse betalinger
Creator Mode drevet av CineAlta
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Bluetooth 5.1
– Geolokasjonstjenestene GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
– Dolby Atmos-sertifisert stereohøyttalere for imponerende lyd uten hodetelefoner

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sony Xperia 5II – demobrukt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *