Lenovo Thinkpad E15 G4 (Ryzen 5)

kr 11.495,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Prosessor AMD Ryzen 5 5625U
Harddisk 256Gb M2 SSD
Minne 8Gb DDR4 3200MHz (Maks 40Gb)
Grafikkort AMD Radeon Graphics
Tilkoblinger 2x USB, USB-C, HDMI, Lan, 3,5mm
Størrelse Vekt: 1,8Kg
Operativsystem Windows 11 Pro

 

 • Lenovo ThinkPad E15 G4 15.6″ Full HD laptop

   

  • For best mulig produktivitet, hvor som helst, når som helst
  • 15″ bærbar PC med høy ytelse, perfekt for jobbrukere på farten
  • Drives av AMD Ryzen™ 5, 5000-serien
  • Forbedret sikkerhet, navigasjon og møtefunksjoner
  • Lagringsplass på 256 GB SSD med mulighet for å oppgradere med ekstra disk
  • Fantastiske bilder, enestående lyd og gode tilkoblingsmuligheter, inkludert WiFi 6E

   

  Funksjoner

  Toppmoderne produktivitet og tilkobling

  ThinkPad E15 Gen 4 er utstyrt med opptil AMD Ryzen™ 5 mobilprosessorkraft i 5000-serien og 8 GB minne som kan oppgraderes til 40 GB, så denne uunnværlige bærbare PC-en har virkelig eksepsjonell ytelse. Og med WiFi 6E – tilkobling kan du alltid holde deg oppdatert uansett hvor du jobber fra.

  Stilig og likevel praktisk

  Med vekt på bare 1,78 kg og tykkelse under 18,9 mm er ThinkPad E15 Gen 4 lett å ta med seg. Denne iøynefallende bærbare PC-en har slank konstruksjon og toppdeksel i aluminium som tilleggsutstyr, og passer inn på enhver arbeidsplass. Den har også et komplett utvalg av porter, inkludert USB-C for overføring av data, strøm, video og lyd. Leveres i Signature Black.

   

  Kun for dine øyne

  Logg på raskt og sikkert med et fingeravtrykk eller smil. Bare trykk på den innebygde fingeravtrykksleseren på strømknappen eller se på FHD + IR hybridkameraet så gjør ansiktsgjenkjenningsteknologien resten. ThinkPad E15 Gen 4 bærbar PC for bedrifter har også webkameradeksel, slik at du kan holde omverdenen ute.

   

  Større plass, mer å se

  ThinkPad E15 Gen 4 (15″ AMD) har fantastisk bilde, uansett om du bruker den til jobb eller underholdning. Dette er takket være en 15″ FHD antirefleksskjerm med 100 % fargenøyaktighet. Dessuten betyr den tynne kanten på skjermen en lettere bærbar PC og mer skjermplass.

   

  En eksepsjonell brukeropplevelse venter

  FHD + IR hybridkameraet har ThinkPad Glance ansikts-, øye- og blikksporingsteknologi for enklere navigering. Den doble mikrofonen med Harman®-høyttalere får virtuelle møter til å gå som en lek – hjemme, på farten eller på kontoret. Og med Microsoft Teams på oppgavelinjen i Windows 11 er tilgang til kontakter, demping/oppheving av lyd eller deling av apper bare et klikk unna.

   

  Sertifisert robusthet og pålitelighet

  Vi bruker det amerikanske forsvarsdepartementets MIL-STD 810H-standarder for å skape en balanse mellom pålitelighet og holdbarhet for hver eneste ThinkPad-datamaskin. Denne 15″ bærbare PC-en er testet mot 12 strenge standarder, 26 forskjellige prosedyrer og mer enn 200 kvalitetssjekker, og fungerer under selv de mest krevende forhold, fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo Thinkpad E15 G4 (Ryzen 5)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *