Lenovo IdeaCentre 3

kr 7.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Lenovo IdeaCentre 3 stasjonær PC pakker respektabel ytelse inn i et elegant, stilig chassis. Takket være den medfølgende SSD-disken vil du ikke måtte kaste bort tid på å vente på at systemet skal starte opp. 12. gen. Intel Core i5 -prosessoren tar seg av enhver utfordring og sikrer at du ikke går glipp av viktige tidsfrister på grunn av treg ytelse.

12. gen. Intel® Core™-prosessor
Du er sikret høy ytelse med den sekskjernede Intel® Core™ i5-prosessoren fra Alder Lake-serien. Den utmerker seg når du kjører flere minnekrevende operasjoner samtidig, ideelt for strømming av spillfremgangen din til et publikum og håndtering av mer krevende oppgaver. Prosessoren kan bytte om til turbomodus som øker frekvensen når du spiller større AAA-titler. Den er ledsaget av 8 GB rask DDR4 RAM for smidig multitasking.

Lagring
Maskinen er utstyrt med en lynrask 512GB SSD-lagringsenhet som lar deg starte opp systemet og laste inn dine favorittprogrammer på bare noen sekunder.

Lenovo Family Cloud
Du kan lagre familiens bilder og videoer i den sikre nettskylagringsløsningen Lenovo Family Cloud og få tilgang til dem fra en iOS- eller Android-enhet ved hjelp av gratisappen Lenovo Family Cloud.

HDMI
HDMI-utgangen lar PC-en kobles til en HD-TV eller projektor for å vise bilder og video i Full HD 1080p-oppløsning på en stor skjerm.

Tilkobling
– 1 stk. USB-C 3.2 Gen 1-port
– 4 stk. USB-A 3.2 Gen 1-porter
– 2 stk. USB-A 2.0-porter
– VGA-port
– Rask WiFi-ac, Bluetooth 5.0
– Gigabit LAN-port

Andre funksjoner:
– Microsoft Windows 11 Home 64-bit
– 180 W strømforsyning
– High Definition (HD) Audio, Realtek ALC623-CG-kodek

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lenovo IdeaCentre 3”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *