Epson WorkForce Pro WF-C8690DW A3

kr 19.995,00

Kategori:

Beskrivelse

WorkForce Pro WF-C8690DWF

Hold kostnadene nede og produktiviteten opp med denne svært pålitelige profesjonelle A3-multifunksjonsskriveren for små til mellomstore arbeidsgrupper med svært rask utskrift av første side.

Lever resultater for bedriften samtidig som du holder strømregningen på et minimum og dermed reduserer miljøpåvirkningen og forbedrer bedriftens CSR-omdømme. Ikke bare produserer den vanlige A4-dokumenter raskt, den åpner også opp for en rekke bruksområder for A3-dokumenter, for eksempel interne brosjyrer, brosjyreutkast for korrekturlesing, Excel-regneark, arbeidstegninger, arbeidsoppgaver til elever og studenter, hefter og mye mer.

Utnytt fordelene med A3-utskrift
Skriv ut interne flygeblader, utkast til brosjyrer, regneark med mer

Miljøvennlig
Hold strømregningene på et minimum og reduser belastningen på miljøet

Spar penger
Reduser kostnadene ytterligere med mindre bytting av rekvisita

Spar tid
Automatisk tosidig utskrift, skanning, kopiering og faksing

Konstruert for bedrifter
DuraBrite Pro-pigmentblekk

WorkForce Pro WF-C8690DWF
DuplexPrint up to A3+Printing speed 24ppm ISOUSB 3.0WiFi And EthernetNFC
PrecisionCore Heat Free Technology

Spar penger

Enheten er designet for arbeidsgrupper, slik at bedriften kan unngå skjulte produktivitetskostnader knyttet til sentralisert utskrift. Du kan redusere kostnadene ytterligere fordi det blir mindre bytting av rekvisita med vårt innovative blekksystem som bidrar til de konkurransedyktige eierkostnadene. Det lave energiforbruket kan redusere strømregningen, og den enkle, men effektive blekkskrivermekanismen krever færre deler.

Høy produktivitet og færre brukerinngrep

Du trenger ikke lenger å vente på utskriftene, denne skriveren har ingen oppvarmingstid og første side skrives ut på bare 5,5 sekunder. Skriv ut opptil 11 500 sider i svart-hvitt og 8000 i farger uten å bytte rekvisita med de store blekkpatronene1. Skriv ut på en lang rekke medier, inkludert resirkulert papir, glansede medier, konvolutter og etiketter.

Reduser miljøbelastningen

Dra fordel av det lave strømforbruket og minimer strømregningene med vår blekkskriverteknologi som ikke krever varme, samt nullutslipp av ozongass. I forhold til laserskrivere trenger den også færre reservedeler som for eksempel fuserenheter, tromler og fremkallere.

Konstruert for bedrifter

Et stort utvalg av programvare og verktøy gir alternativer for sikker utskrift, tilgang til effektiv skanning og hjelp med å administrere enheter utenfra. NFC og trådløs tilkobling gir også støtte for utskrift fra mobile enheter. Og med smarttelefoninspirert berøringsskjerm og brukergrensesnitt er den intuitivt enkel å bruke. Epson Open Platform og samarbeidet med uavhengige programvareleverandører gjør at vi kan tilby ekstra løsninger, som PaperCut-programvaren for utskriftsadministrasjon.