Epson WorkForce Pro WF-C5890DWF

kr 6.495,00

Kategori:

Beskrivelse

WF-C5890DWF

Reduser utskriftskostnader og miljøpåvirkning for virksomheten din, samtidig som du øker produktiviteten med mindre brukerinngrep og løsninger for å støtte virksomheten din.

En skriver for små arbeidsgrupper, som er perfekt for kontormiljøet, enten det er små kontorer eller store bedrifter. Ideell for de som tradisjonelt har brukt laserskrivere og vil kutte kostnadene, øke produktiviteten og redusere nedetiden, samtidig som de reduserer miljøpåvirkningen og forbedrer CSR-omdømmet.

Bærekraftig
Lavt strømforbruk og færre forsyninger

Spar penger
Færre reservedeler og lave totalkostnader

Høy produktivitet og lite behov for brukerinngrep
Pålitelig utskrift med tilbehør med høy kapasitet og stor papirkapasitet

Bygget for virksomheten
DURABrite Ultra-pigmentblekk

WF-C5890DWF (WF-C5890DWF)
CopierFaxHigh Capacity Paper Tray 250ScannerUSB 2.0WiFiEmail Print buisnessGoogle Cloud PrintScan to CloudDuplex printing for A4PCL6Printing speed 25 ppm

Spar penger

Lave totalkostnader og færre erstatningsdeler gjør dette til et attraktivt valg for bedrifter med budsjett. Enheten er designet for arbeidsgrupper, slik at bedriften kan unngå skjulte produktivitetskostnader knyttet til sentralisert utskrift. Kostnadene kan reduseres enda mer ved sjeldnere bytte av rekvisita med et nyskapende blekksystem.

Høy produktivitet og lite behov for brukerinngrep

Leverer en rask første side ut-tid (FPOT) på 5,3 sekunder i farger og 4,8 sekunder i svart-hvitt fra klar-modus. Skriv ut opptil 10 000 sider i svart-hvitt og 5 000 i farger uten å bytte tilbehør¹. I tillegg kan WF-C5890DWF skrive ut på en lang rekke medier, inkludert resirkulert papir, glanset media, konvolutter og etiketter.

Reduser miljøbelastningen

Forbedre virksomhetens bærekraft ved å holde produktiviteten høy og miljøpåvirkningen lav. Dra nytte av lavt strømforbruk uten at det går på bekostning av en ultraskarp effekt.

Bygget for virksomheten

Et stort utvalg av programvare og verktøy gir alternativer for sikker utskrift og hjelp til å administrere enheter eksternt. Trådløs tilkobling gir også støtte for utskrift fra mobile enheter. Med sitt splitter nye og brukervennlige brukergrensesnitt er det også intuitivt å bruke.