Acer Travelmate P4 TMP414 – NX.VPCED.003

kr 10.995,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Med den nyeste 11. generasjons Intel® Core i5-prosessoren1 får du mobilitet og ytelse med denne svært kompakte, ultralette 14-tommers bærbare PC-en i bedriftsklassen. TravelMate P4 har en allsidig design delvis i metall, og byr på solid holdbarhet, sikkerhet og tilkobling samt en svært raffinert brukeropplevelse.
NX.VPCED.003
NX.VPCED.003

Kraftig ytelse

Få kraft nok gjennom hele arbeidsdagen med den nyeste 11. generasjons Intel® Core i5-prosessoren1 og en utrolig grafikkytelse fra NVIDIA® MX350. Gjør systemet enda raskere med opptil 32 GB DDR4 SODIMM RAM, 4-spors PCIe SSD og opptil 1 TB M.2 SSD-lagring.

Pålitelighet hele dagen

Denne robuste bærbare PC-en har en batteritid på opptil 15 timer2 og er utformet for å tåle vann og ulike typer fall. De støtabsorberende hjørnene er uavhengig sertifisert for å oppfylle kravene til støtbestandighet i henhold til MIL-STD 810H.

Stilig bærbar design

Denne slanke bærbare PC-en har en 14-tommers FHD IPS-skjerm og et 180° hengsel som gjør at den kan legges helt flatt. Den veier bare 1,3 kg og er 17,99 mm tynn – spesielt utformet for profesjonelle mobile brukere som ønsker et stilig og moderne utseende.

Avanserte tilkoblingsmuligheter

Hold deg tilkoblet med enda høyere hastigheter. Med støtte for LTE (eSIM og DSSA) (tilleggsutstyr), Bluetooth 5.0 og en trådløs tilkobling av typen 2×2 Wi-Fi 6 (802.11ax) har denne enheten også et bredt utvalg av porter, inkludert RJ45, en smartkortleser, flere USB Type-C-porter og nyeste Thunderbolt 4, for å nevne noen.

Sterk på sikkerhet

Sterk sikkerhet er en viktig sak, og denne modellen leveres med det beste. TPM 2.0 (Trusted Platform Module) på maskinvarenivå er en kraftig antimanipuleringsbrikke som kontrollerer systemet for tegn på innbrudd under oppstart. For ytterligere sikkerhet har denne modellen også pålogging med fingeravtrykk, Windows Hello og et webkameradeksel som beskytter privatlivet ditt.

Raffinert brukeropplevelse

Med Corning® Gorilla® Glass® og teknologi for presisjonsstyrepute får du en forbedret følelse og ekstra bevegelseskontroller, og samtidig forbedret holdbarhet i forhold til mer vanlige varianter i plast.