Samsung Galaxy Tab A8 10,5″ 4G

kr 3.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Samsung Galaxy Tab A8 10.5” 4G 32GB

Galaxy Tab A8 kan bli manges favoritt. Bare 6,9 mm tynn og 508 g lett, i de elegante fargene Gray, Silver og Pink gold – tableten kan være med overalt og byr på stor underholdning.

Den 10,5 tommer store skjermen med syltynn ramme gjør filmer og spill til fascinerende opplevelser, og videomøter og forelesninger blir mer livaktige. Quad-høyttalere med Dolby Atmos gir en herlig, dyp og balansert lydopplevelse – som på kino

Ny prosessor sørger for kraft og hastighet. Du bruker apper effektivt og sømløst. Liker du å game, får du høy hastighet og god flyt i spillet. Batteriet har kapasitet til å skape mye og se lenge, time ut og time inn. Det kan naturligvis lades for mer kraft.

  • Stor 10,5″ skjerm og tynn ramme for større opplevelser
  • Slank, stilren design i elegante farger
  • Samsung Galaxy Kids gir trygg og morsom læring
  • Holdbart batteri med støtte for hurtiglading og seriefråtsing
  • 4G-modell
  • 32 GB minne, kan utvides 1 TB med micro SD-kort

Velger du en modell med 4G (LTE), får du større fleksibilitet med oppkobling mot mobilnettet uansett hvor du er. Galaxy Tab A8 har 32 GB intern lagringsplass – som kan utvides med 1 TB microSD-kort.

Med Samsung Galaxy byr det seg stadig flere muligheter. Bruk Multi-Active-Window, så kan du gjøre andre ting samtidig som du bevarer sammenhengen, for eksempel fortsette å se en film mens du ruller gjennom plattformene dine. Med Screen Recorder tar du enkelt opp undervisningstimer, forelesninger eller spilløkter.

Favoritten for de minste er Samsung Galaxy Kids. Her finner du pedagogiske, morsomme og smarte apper. Barna er trygge og har ikke tilgang til upassende materiale, og de får heller ikke tilgang til ditt innhold. Samtidig får du som forelder kontroll med skjermtid og hvilke apper barna bruker.

Med Samsung Knox i Galaxy Tab A8 er sikkerhet integrert i både program- og maskinvare, slik at du kan la deg underholde helt uten bekymring

Diskré design

Bare 6,9 mm tynn og 508 g lett, i de elegante fargene Gray, Silver og Pink Gold – Tab A8 er noe du gjerne tar med deg og tar opp. Ofte.

Se mer. Opplev mer.

Nye Galaxy Tab A8 har en godt tilmålt skjerm på 10,5″, som gir maksimal plass for filmtitting og større opplevelser på jobben, for eksempel i forbindelse med videomøter.

Kreative møter

Med Screen Recorder tar du enkelt opp undervisningstimer og forelesninger – og spill du deltar i. Du som er lærer eller møtearrangør, kan synes og høres samtidig som du noterer og gjør understrekninger i presentasjonen.

Sikkerhet med Knox

Sikkerheten er integrert innenfra og ut – både maskinvare og programvare. Fra øyeblikket du slår på Galaxy Tab A8, beskyttes det som er ditt.

Lås opp med ansiktet

Galaxy Tab A8 har ansiktsgjenkjenning, slik at du kan velge en opplåsing som er både enkel og sikker.

Kraftfull for både multitasking og gaming

Ny prosessor sørger for mer kraft og hastighet. Du bruker apper effektivt og sømløst. Du som gamer, får høy hastighet og god flyt i spillet.

Batteri med stor kapasitet

Batteriet på 7,040 mAh holder til mengder av underholdning, time ut og time inn. Det kan naturligvis hurtiglades for mer kraft på noen minutter. (15 W-lader selges separat).

Spar mer. Slett mindre.

Galaxy Tab A8 har 32/64 GB intern lagringsplass. Trenger du mer, er det enkelt å utvide med 1 TB microSD-kort.

Ta skarpe bilder

Ta gode selfier med frontkameraet, som har 5 MP, og fang verden der ute med 8 MP hovedkamera

Barnas favoritt

Samsung Kids er en plattform med smarte, morsomme og pedagogiske apper. Her er barna beskyttet mot upassende innhold, og de får heller ikke tilgang til ditt materiale. Her kan du dessuten holde kontroll med skjermtid og hvilke apper barna bruker.

Innhold i esken:

  • USB Type-C-kabel
  • Nål til å ta ut SIM-kort
  • Lader 7.75W
  • Hurtigveiledning

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Galaxy Tab A8 10,5″ 4G”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *