Steelseries Rival 650

kr 1.095,00

Kategori:

Beskrivelse

SteelSeries Rival 650 Trådløs Gaming Mus

Quantum Wireless

Det topp moderne lagfrie systemet leverer 1000 Hz, 1 ms latens, 24 timer batteritid og frekvens i turneringsklasse, med ytelse uten sidestykke i selv de mest krevende gamingøktene.

Rask lading

Rival 650 Wireless leverer eksepsjonell ladehastighet. En ladning på 15 minutter tilbyr over 10 timer med spilletid. Du trenger aldri igjen å lade midt i spillet.

Utrustet for ytelse

Med den kraftige 32-biters ARM-prosessoren kan du lagre CPI-innstillinger, knappetilordninger og lyseffekter uten programvare på LAN-arrangementer og turneringer.

Ekte 1-til-1-sporing

TrueMove3 setter den nye standarden for alle spillsensorer i fortiden og fremtiden. Opplev utrolig nøyaktig sikteplassering for alle bevegelser. Ingen akselerasjon, ingen sporingsfeil og ingen forsinkelser.

Umiddelbar løftregistrering

Den ekte dybdepersepsjonen i verdens mest presise og laveste løftregistrering er så lite som 0,5 mm. Ta ferdighetene dine til neste nivå med økt presisjon, dypere kontroll og raskere bevegelser.

Perfekt vekt og balanse

Juster tyngdekraftens senter med 256 ulike vektkombinasjoner for den perfekte balansen av ethvert grep og spillestil. De avtakbare sidene gjør det enkelt og sikkert å plassere de åtte medfølgende vektene på 4 g.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Steelseries Rival 650”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *