Personvernerklæring

 

Hver er vi?

nortec.no er en nettside for Nortec AS på Stjørdal
Du kan nå oss på:
Telefon:  74 82 11 71
E-post frank@nortec.no
Vår nettstedsadresse er: https://nortec.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Hvis du har en fyller ut informasjon i vårt kontaktskjema på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder navn, epostadresse og din IP-adresse  og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Dette nettstedet bruker WPStatistics for å registrere nettsidetrafikk. En informasjonskapsel (cookie) registrerer din IP-adresse, type nettleser, språkinnstillinger, region og hvilke sider du besøker. Innsamlet data er behandlet slik at besøkende ikke kan bli identifisert og din IP-adresse vil bli anononymisert. Du kan, om ønskelig sette din nettleser til å refusere bruk av informasjonskapsler eller varsle deg når slike aktiviseres.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Deletjeneste

Funksjonen “Del med andre” kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele på sosiale nettsamfunn. Vi logger ikke opplysninger om tips, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler kun besøkshistorikk med WPStatistics  for analyse av trafikk, og all informasjon blir anonymisert, slik som din IP-adresse

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer ingen personopplysninger av besøkende

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Vi lagrer ingen personopplysninger på vår nettside

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra Let`s encrypt som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. Tilsendt informasjon lagres ikke på nettstedet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Siden ingen besøkendes personopplysninger lagres på nettstedet, vil ingen besøkende få lekket noen data.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra WPStatistics  inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til frank@nortec.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til frank@nortec.no og ber om å få slettet disse

HVORDAN HÅNDTERE INFORMASJONSKAPSLER I DIN NETTLESER

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Åpningstider:

Man-Fre: 09 - 17

Vår Personvernerklæring

NorTec AS

Søndregt 6. 7500 Stjørdal
Tlf: 74 82 11 71