Tilbud!

Samsung Galaxy S24 256Gb

Opprinnelig pris var: kr 11.495,00.Nåværende pris er: kr 9.995,00.

Kategori:

Beskrivelse

Galaxy AI

Samsung Galaxy S24 er endelig her. I telefonen finner du Galaxy AI, som er det neste store steget for å gjøre din og andres hverdag smidigere. Galaxy AI gjør hverdagen din enklere ved å gjøre shopping, kommunikasjon, fotografering og kommunikasjon uanstrengt. Ta flotte bilder med Galaxy S24s 50 megapiksel kamerasystem, som er i stand til å gi flotte resultater selv i lite lys med Nightography-funksjonen. Et effektivt batteri og optimalisert strømforbruk garanterer lang batterilevetid. Gjør deg klar for oppslukende underholdning takket være den fantastiske AMOLED-skjermen og Dolby Atmos-surroundlydteknologi.

Samsung Galaxy AI

Galaxy AI – fremtiden er her

Galaxy AI revolusjonerer mulighetene for å bruke en smarttelefon og bidrar til å gjøre hverdagen din smidigere. Den gjør det mulig å søke etter mer informasjon om produktet du så på bildet eller videoen. Du kan oversette tale eller tekst i sanntid. La Galaxy AI optimaliser bildeinnstillingene dine og fjern forstyrrende elementer. Galaxy AI kan også hjelpe deg med å produsere og redigere tekst. Du kan for eksempel be den om å oppsummere artikkelen, eller be den produsere overskrifter og avsnittsinndelinger for den skrevne teksten.

Profesjonelle kameraer

Galaxy S24 inkluderer nå enda kraftigere kameraer. Vidvinkelkameraet på 50 megapiksler produserer utrolig skarpe detaljer. Ultravidvinkelen på 12 megapiksler lar deg få plass til alt du ønsker i bildet. Telefotokameraet på 10 megapiksler har en stabilisert 3x optisk zoom, slik at du kan fotografere selv fjerne objekter.

Twilight-fotografering med Nightography

Med Nightography-funksjonen samler kameraene opp mer lys slik at du kan ta skarpe bilder med levende farger, selv i dårlig lys.

Samsung Galaxy S24 skjerm

Holdbart batteri

Takket være det kraftige 4000 mAh-batteriet og optimalisering av strømforbruket er Galaxy S24s batterilevetid nå enda bedre. Du kan se serier, spille spill og ta bilder uten å bekymre deg for at batteriet plutselig går tomt.

En skjerm du kan glede deg over

Enheten inneholder en fantastisk 6,2″ AMOLED-skjerm med en dynamisk oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Takket være AMOLED-teknologi har skjermen flotte farger og dype svarte. Den høye oppdateringsfrekvensen gjør spilling og bruk smidig. Den dynamiske oppdateringsfrekvensen på skjermen bidrar til å redusere strømforbruket.

Uovertruffen ytelse

Galaxy S24 inneholder en høytytende Exynos 2400-prosessor, noe som gir telefonen nok kraft til alt du trenger. Takket være den flotte ytelsen går spilling, AI-funksjoner og multitasking mellom apper smidig.

Innholdet i pakken

  • Samsung Galaxy S24
  • USB-C-kabel
  • SIM-verktøy
  • Hurtigstartveiledning
Samsung Galaxy S24 series comparison table
Galaxy S24 | S24+
Galaxy S24 | S24+
Smidige former
Lett å holde. Behagelig i hånden. Den enhetlige designen og den satengmyke finishen gjør Galaxy S24 og S24+ akkurat like behagelige som de ser ut.
Stor, større og raskere

Her er oppgraderingen du har ventet på. Mer skjerm. Mer batteri. Mer prosessorkraft. Galaxy S24 og S24+ har mye å by på. Spesielt nå som Galaxy S24+ kommer med den aller høyeste skjermoppløsningen på en Samsung Galaxy-mobil: QHD+.

Galaxy S24 vs. S24+
Stor, større og raskere
Gi kraft til detaljene med ProVisual-motoren
Gi kraft til detaljene med ProVisual-motoren
50 MP. Mega megapiksler

En ekte piksel-kraftpakke som ikke skuffer. Ta høyoppløste øyeblikksbilder som holder kvaliteten i mange år fremover.

Oppdag kameraet
Fotografer på avstand – også i mørket
Ta lyse, fargerike, klare bilder, selv i mørket, med AI ISP. Endelig får du portrettene du har drømt om. Zoom inn 2x eller selv 3x – det spiller ingen rolle., Uansett avstand — klar som dagen, selv om det teknisk sett er natt.
Fotografer på avstand – også i mørket
Kom nærmere med hver fingerbevegelse
Bare fortsett å knipse. Gå fra 1x til 2x eller selv 3x., AI sørger for at bildene holder høy kvalitet: skarpe, klare og superskarpe – uten å miste detaljer.,
Kom nærmere med hver fingerbevegelse
Gjør plass til imponerende AI Zoom
Ta forbløffende bilder med levende detaljer – på lengre avstand enn noensinne. Zoom inn til begivenhetenes sentrum og fang øyeblikket med forbedrede detaljer, takket være den nye AI Zoom-løsningen.,
Super HDR-forhåndsvisninger. AI-forbedret allerede før bildet tas
Med vår nyeste Super HDR-oppgradering kan du ta levende bilder akkurat slik du opplever dem, fra forhåndsvisning til deling. Og det fungerer til og med når du fanger øyeblikket direkte på Instagram.
Se en forhåndsvisning i Super HDR allerede før du berører selve utløseren. Lagre bildet i galleriet ditt, eller legg det ut i feeden. Uansett vil den holde samme imponerende HDR-kvalitet.

Oppdag video
Endre størrelse og innhold – raskt og enkelt
Åpne for nye kreative muligheter med AI-støttet bilderedigering. Nå kan du forbedre bildene dine helt uten anstrengelse, slik at hvert bilde når sitt fulle potensial. Men ikke nok med det. Selv om du ikke fikk tatt bildet du ønsket, kan Generative Edit fylle ut bakgrunnen og få uønskede detaljer til å forsvinne på et blunk.
Live Translate. Kommuniser enklere

Få en rask oversettelse på direkten under neste mobilsamtale. Like enkelt som det høres ut til – AI hjelper deg med å kommunisere på flere språk enn ditt eget når du snakker i telefonen. Og ikke bare da: Det fungerer også på tekstmeldinger.

Oppdag Transcript Assist
Sett tonen du foretrekker med Chat Assist
Gi meldingene dine et ekstra uttrykksfullt lag med Chat Assist. Det fungerer på alt fra e-post til sosiale medier, slik at du kan formulere deg enklere enn noensinne.
Sett tonen du foretrekker med Chat Assist
Kraftigere Vapor Chamber. Game on
VAPOR CHAMBER
over 1,5x større
Dette nye, forbedrede varmeavledningssystemet hjelper deg med å ta gamingen til neste nivå med optimal ytelse. Vårt nyeste Vapor Chamber er større enn tidligere, med et integrert væskebasert termisk grensesnittmateriale.
over 1,5x større
Vår lyseste adaptive mobilskjerm under solen
Øk spillkraften med disse to store skjermene. Med den utvidede skjermflaten og de ultratynne rammene tilbyr Galaxy S24s 6,2” FHD+-skjerm og S24+’s 6,7” QHD+-skjerm mer plass enn noensinne i en Samsung Galaxy, med en virkelig storslått seeropplevelse., I tillegg kan du glede deg over optimale farger og kontraster med Vision Booster.
Quick Share – nå utenfor ditt økosystem
Den enkle delingen er ikke begrenset til Samsung Galaxy-mobiler. Bruk QR-koder og lagrede kontakter til å dele med iOS-brukere eller venner og familie som er langt unna.
Quick Share – nå utenfor ditt økosystem
Sikret av Samsung Knox
Få ro i sjelen med vår unike mobil-beskyttelse som er forsterket med det ugjennomtrengelige Knox Vault, i tillegg til Knox Matrix — Samsungs visjon for sikkerhet på flere enheter.
Sikret av Samsung Knox
Endring starter med små steg
Vi beveger oss gradvis mot en mer bærekraftig fremtid. Vi tror på å bygge en mer bærekraftig reise gjennom små endringer som på sikt kan utgjøre en stor forskjell. Det føles bra å gjøre noe bra.
Endring starter med små steg
*Alle spesifikasjoner og beskrivelser i dette dokumentet kan variere i forhold til de faktiske spesifikasjonene og beskrivelsene av produktene. Samsung forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer i dette dokumentet og produktet som er beskrevet, uten forutgående varsel. All funksjonalitet, alle egenskaper, spesifikasjoner, GUI og annen produktinformasjon som er angitt i dette dokumentet, deriblant, men ikke begrenset til, fordelene, designen, prisene, komponentene, ytelsen, tilgjengeligheten og kapasiteten til produktet kan endres uten forhåndsvarsel eller forpliktelse. Innholdet på skjermen er simulerte bilder og bare beregnet som illustrasjon.*Samsung-kontoinnlogging kan være nødvendig for å bruke visse Samsung AI-funksjoner.
*Samsung gir ingen løfter, forsikringer eller garantier angående nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til utdata levert av AI-funksjoner.
*Bildet er simulert for illustrasjonsformål. Sekvenser er forkortet og simulert. Faktisk brukergrensesnitt kan være annerledes.*Tilleggskostnader kan påløpe for enkelte AI-funksjoner.
*Galaxy AI-funksjoner vil bli levert kostnadsfritt ut 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter. Andre vilkår kan gjelde for AI-funksjoner levert av tredjeparter.1. Sekvenser er forkortet og simulert. Resultatene er kun ment som illustrasjon. Resultatene kan variere avhengig av visuelle matcher. Krever internettilkobling. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen. Produktets funksjonalitet kan variere avhengig av appen og enhetsinnstillingene. Enkelte funksjoner er kanskje ikke kompatible med visse apper. Tjenestens tilgjengelighet varierer avhengig av land og språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.
2. Live Translate krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Live Translate er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Noen språk kan kreve nedlasting av språkpakker. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.
3. Transcript Assist krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Transcript Assist er bare tilgjengelig på den forhåndsinstallerte Samsung Voice Recorder-appen eller filer som er spilt inn med den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen. Taleopptaksfunksjonen i den forhåndsinstallerte Samsung Phone-appen støttes kanskje ikke i enkelte land. Lydfiler må være under 3 timer for å kunne behandles. Oppsummeringsfunksjonen i Transcript Assist kan aktiveres når et bestemt antall tegn er oppfylt. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.
4. Generativ redigering krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Redigering med Generative Edit resulterer i et bilde i størrelse på opptil 12 MP. Et synlig vannmerke legges over bildet når det lagres for å vise at bildet er generert av AI. Nøyaktigheten og påliteligheten til den genererte utdataen kan ikke garanteres.
5. Samsung Galaxy S24+ sammenlignet med Galaxy S24.
6. Sammenlignet med Samsung Galaxy S23 og S23+.
7. Målt diagonalt er frontskjermen på Galaxy S24 6,2” i fullt rektangel og 6” når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene. Galaxy S24+ har en skjermstørrelse på 6,7” basert på hele overflaten og 6,5” når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene; det faktisk synlige området er noe mindre på grunn av de runde hjørnene og kamerahullet.
8. Typisk verdi testet av tredjepart under laboratorieforhold. Typisk verdi er den beregnede middelverdien basert på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i samsvar med IEC 61960-standarden. Nominell kapasitet er 3 880 mAh for Galaxy S24 og 4 755 mAh for Galaxy S24+. Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.
9. Fargetilgjengelighet kan variere avhengig av land eller operatør.
10. Rammen omfatter ikke volum- og sideknapper eller SIM-skuff.
11. Zoom med optisk kvalitet er aktivert av Adaptiv Pixel-sensor.
12. 2x zoom må være aktivert i Camera Assistants app-innstillinger. Camera Assistant kan lastes ned fra Galaxy Store.
13. Resultatene kan variere avhengig av lysforhold og/eller fotoforhold, inkludert flere motiver, uskarphet eller bevegelige motiver.
14. 30x Space Zoom omfatter 3x optisk zoom og 30x digital zoom med Super Resolution-teknologi. Zoomavstand over 3x zoom kan forringe bildekvaliteten.
15. AI Zoom brukes på avstander mellom digitale zoomlengder. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.
16. Enkelte apper for sosiale medier støtter kanskje ikke Super HDR. Resultatenes nøyaktighet kan ikke garanteres.
17. HDR-kvalitet støttes på bilder som lastes opp som Instagram-feedinnlegg og videoer som lastes opp som reels.
18. Toneforslagsfunksjonen i Chat Assist krever nettverkstilkobling og innlogging med Samsung-konto. Må oppfylle lengdekravene for å aktivere funksjonen. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.
19. Noen funksjonelle widgeter kan kreve nettverkstilkobling og/eller Samsung-kontoinnlogging. Tilgjengeligheten av funksjoner som støttes i appene kan variere avhengig av land.
20. Tone suggesting-funksjonen i Chat Assist krever nettverkstilkobling og Samsung-kontoinnlogging. Må oppfylle lengdekravene til filen for å aktivere funksjonen. Tilgjengeligheten av tjenesten kan variere avhengig av språk. Nøyaktigheten av resultatene kan ikke garanteres.
21. ©2024 Gameloft. Med enerett. Gameloft, Gameloft-logoen og Asphalt er varemerker som tilhører Gameloft i USA og/eller andre land. Alle produsenter, biler, navn, merker og tilhørende bilder er varemerker og/eller opphavsrettslig beskyttet materiale tilhører sine respektive eiere.
22. Den dynamiske AMOLED 2X-skjermen til Samsung Galaxy S24 Ultra er sertifisert av VDE Germany for 100 prosent mobilt fargevolum i DCI-P3-fargeområdet, noe som gjør at bildene dine ikke vaskes ut og fargene fremstår utrolig levende uansett lysstyrkenivå. Skjermen kan oppnå en maks lysstyrke på 2 600 nits, noe som gir bedre kontrast mellom mørke og lyse partier i digitalt innhold og gir en utmerket bildekvalitet, med et kontrastforhold på 5 000 000:1 for en altoppslukende mobilopplevelse.
23. Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, hvilke funksjoner og apper som brukes, antall telefonsamtaler og meldinger, antall ganger batteriet er blitt ladet og en rekke andre faktorer. Beregnet mot den gjennomsnittlige brukerprofilen utarbeidet av UX Connect Research. Uavhengig vurdert av UX Connect Research mellom 25.11.2023 og 15.12.2023 i USA og Storbritannia med betaversjoner av SM-S921, SM-S926 og SM-S928 under standardinnstilling med LTE og 5G Sub6-nettverk. IKKE testet med 5G mmWave-nettverk.
24. Basert på Samsungs interne laboratorietestforhold med en forhåndsversjon av angitt modell koblet til hodetelefoner via Bluetooth under standardinnstilllinger over LTE. Beregnet opp mot batterikapasitet og målt spenning over batteristrømforbruk ved videoavspilling (videofiloppløsning 720p, lagret på enheten) og lydavspilling (mp3-fil, 192 kbps, lagret på enheten med avslått LCD-skjerm). Faktisk video- og lydavspillingstid varierer avhengig av nettverkstilkobling, innstillinger, filformat, skjermens lysstyrke, batteristatus og mange andre faktorer.
25. Kablede overføringer fra Android™-enheter krever at mottakerenheten har Android™ 4.3 eller nyere, og at senderenheten har Android 4.3™ eller nyere. Overføringer kan gjennomføres uten kabel via en trådløs tilkobling. For trådløs tilkobling må mottakerenheten ha Android™ 4.0 eller nyere, og senderenheten må ha Android™ 4.0 eller nyere. Åpne Smart Switch Mobile i ”Innstillinger” på den mottakende Samsung Galaxy-enheten, eller last ned Smart Switch Mobile-appen fra Galaxy Store. Data og innhold som er tilgjengelig for overføring, kan variere avhengig av overføringsmetode.
26. Kablede overføringer fra iOS krever at mottakerenheten har Android™ 4.3 eller nyere, og at senderenheten har iOS 5 eller nyere. Overføringer kan gjøres uten kabel via en trådløs tilkobling eller iCloud. For trådløs tilkobling må mottakerenheten ha Android™ 4.0 eller nyere, og senderenheten må ha iOS 12 eller nyere. iCloud-overføringer krever at mottakerenheten har Android™ 4.0 eller nyere, og at senderenheten har iOS 5 eller nyere. Åpne Smart Switch Mobile i ”Innstillinger” på den mottakende Samsung Galaxy-enheten, eller last ned Smart Switch Mobile-appen fra Galaxy Store. For trådløs overføring laster du ned Smart Switch for iOS fra App Store på iPhone eller iPad. Data og innhold som er tilgjengelig for overføring, kan variere avhengig av overføringsmetode.
27. Det anbefales å bruke en kablet tilkobling når du overfører ulike datasett samtidig.
28. Samsung Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Watch6 og Galaxy Tab S9 selges separat.
29. Tilgjengelig på enheter med Android OS 10 (Q OS) eller nyere og One UI 2.1 eller nyere. Støttede PC-er inkluderer Samsung Notebooks og Samsung Galaxy Books inkludert Qualcomm-baserte PC-er utgitt i 2020 eller senere, og Windows-PC-er fra andre produsenter som kjører Windows 10 2004-versjon eller nyere som har Intel versjon 22.50.02 Bluetooth-drivere eller nyere og Intel-versjon 22.50.07 WiFi-drivere eller nyere.
30. Samsung Galaxy Tab S9 selges separat.
31. Ved fildeling med QR-koder og kontakter kan opptil 1 000 filer overføres om gangen. Enkeltfiler må være mindre enn 3 GB, og opptil 5 GB data kan overføres per dag. Lenker utløper etter to dager. Avsenderens enhet krever en Samsung-konto, og både avsender- og mottakerenheter krever en internettforbindelse.
32. Knox Matrix støttes på Samsung Galaxy-smarttelefoner og tablets One UI 6.0 eller høyere. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av land eller region.
33. Underlagt vilkår. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av operatør, land eller region. Kontroller at enheten er kvalifisert for innbytte på innbyttesiden.
34. Lagringsalternativer og tilgjengelighet kan variere avhengig av operatør, land eller region. Faktisk lagringsplass kan variere avhengig av forhåndsinstallert programvare.
35. Alt tilbehør selges separat.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Galaxy S24 256Gb”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *