Tilbud!

Motorola Edge 30 Ultra

Opprinnelig pris var: kr 8.995,00.Nåværende pris er: kr 4.995,00.

Kategori:

Beskrivelse

Den stilige Motorola Edge 30 Ultra har ikke rom for tull. Enheten har et utrolig 200 MP-trippelkamera og en superkraftig Snapdragon®-prosessor. Den ultraraske kantløse POLED-skjermen på telefonen tilbyr en fantastisk seeropplevelse. Andre toppfunksjoner inkluderer f.eks. støtte for Dolby Atmos®-surroundlyd, samt Motorolas populære Ready For-funksjon. Det beste av alt er at du også får en sjokkerende rask 125 W TurboPower-hurtiglader i pakken.

Utrolig 200 MP trippelkamera

Enten du fotograferer på dagtid eller om natten, vil 200 MP trippelkameraet alltid ta bilder og videoer i profesjonell kvalitet. Kamerasystemet består av et utrolig 200 MP hovedkamera med optisk bildestabilisering, et 50 MP ultravidvinkelkamera og et 12 MP dybdekamera. Frontkameraet står heller ikke tilbake, siden oppløsningen når opp til 60 MP. Videoopptak er mulig med opptil 8K 30 fps oppløsning.

Superkraftig

Prosessoren som er valgt for denne telefonen er Snapdragon® 8+ Gen 1, som tilbyr førsteklasses hastighet for spilling, videostrømming og multitasking i apper.

125 W TuboPower™-lading

Pakken inneholder en ultrarask 125 W TurboPower hurtiglader, som gir nok strøm for hele dagen med kun 7 minutters lading. Telefonen støtter også ultrarask 50 W trådløs lading og 10 W omvendt trådløs lading.

Oppslukende skjerm

Motorola Edge 30 Ultra inkluderer en kantløs 6,67″ pOLED-skjerm. Denne skjermen gjengir mer enn en milliard farger og tilbyr en utrolig seeropplevelse. Oppdateringsfrekvensen på skjermen når maksimalt 144 Hz, noe som gjør rulling og spill av kompatible spill jevnt. Skjermen har en plastbeskyttelsesfilm forhåndsinstallert.

Dolby Atmos®-lyd

Telefonen støtter Dolby Atmos®-surroundlyd av høy kvalitet direkte fra høyttalerne, eller når du bruker hodetelefoner.

Overfør innhold med Ready For

Med Ready For-funksjonen kan du trådløst overføre innholdet på telefonen til en kompatibel TV. Mobilspill, bilder og videosamtaler får dermed en ny dimensjon på en større skjerm.