Tilbud!

Acer Nitro N50 – DG.E2VEQ.00Y

Opprinnelig pris var: kr 13.995,00.Nåværende pris er: kr 11.995,00.

Beskrivelse

Acer Nitro N50 stasjonær gaming-PC bruker kraften fra dens 12. generasjons Intel®-prosessor og kraftig grafikk fra NVIDIA for å gi deg stødig ytelse som vil hjelpe deg med å klatre til toppen av gamingstigen. Utnytt PC-ens potensiale til det fulle og ta fatt på AAA-titler i årevis fremover.

12. gen. Intel® Core™-prosessor
Du er sikret høy ytelse med den sekskjernede Intel® Core™ i5-prosessoren fra Alder Lake-serien. Den utmerker seg når du kjører flere minnekrevende operasjoner samtidig, ideelt for strømming av spillfremgangen din til et publikum og enkel håndtering av mer krevende oppgaver. Prosessoren kan bytte om til turbomodus som øker frekvensen når du spiller større AAA-titler. Den er ledsaget av 16 GB rask DDR4 RAM for smidig multitasking.

Nestegenerasjons grafikk
Med Nvidia GeForce RTX 3060-grafikk vil ingen spillutfordring være for krevende. Grafikkortet kommer med 12 GB dedikert RAM og bruker nestegenerasjons Ampere-arkitektur utviklet med hensyn til kommende videospill. Det slår forrige generasjons grafikk med klar margin og gir forbedret ytelse, høyere bildefrekvens og bedre bildekvalitet med et redusert strømtrekk. Takket være maskinvareakselerert strålesporing kan du nyte belysning og refleksjoner i spill med en kvalitet du aldri har sett tidligere.

Rask SSD-disk
Den lynraske SSD-disken på 1024 GB reduserer oppstarts- og innlastningstider til sekunder slik at du raskere kan komme i gang med gamingen.

HDMI
Via HDMI 2.1-utgangen kan du koble til en HD-TV eller projektor for å vise frem bilder og videoer i opptil 8K-oppløsning på en stor skjerm.

Tilkoblingsmuligheter:
– 1 stk. USB-C 3.2 Gen 2×2
– 1 stk. USB-A 3.2 Gen 2-port
– 2 stk. USB-A 3.2 Gen 1-port
– 4 stk. USB 2.0-porter
– Lynraskt dual-band WiFi-ax, Bluetooth 5.0, Gigabit LAN-port
– 1 stk. HDMI 2.1-port
– 3 stk. DisplayPort 1.4-utganger
– 2 stk. 3,5 mm lydutganger
– 1 stk. 3,5 mm lydinngang
– 2 stk. 3,5 mm mikrofonporter

Utfyllende informasjon:
– DTS:X Ultra
– 500 W 80 Plus Gold power-strømforsyning
– Windows 11 Home