HP Color Laserjet MFP M480F

kr 10.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

HP Color LaserJet Enterprise MFP M480f

HP Color LaserJet Enterprise MFP M480f

HPs entry-level farge-MFP i Enterprise-klassen med hastigheter på opptil 28 spm2 og overlegen sikkerhet1.

Denne skriveren bruker dynamisk sikkerhet, som kan bli oppdatert regelmessig av fastvareoppdateringer. Skriveren skal bare brukes med tonere med en original HP-brikke. Tonere med en brikke som ikke er fra HP, vil kanskje ikke fungere eller vil kanskje slutte å fungere.

*Bildet kan avvike fra det faktiske produktet

Ideell for opptil ti personer som skriver ut opptil 4800 sider per måned og vil ha førsteklasses fargeutskrifter, i tillegg til enkel skanning og kopiering i en liten enhet.

Funksjoner:

 

Produktbilde
Sørg for at arbeidsgruppene lykkes uten å gi deg selv mer arbeid. Denne kompakte og brukervennlige MFP-skriveren bidrar til at ansatte kan fokusere på arbeidet sitt, samtidig som IT-avdelingen får den nødvendige kontrollen over hele flåten.
Produktbilde
Med en strømlinjeformet MFP-skriver som støtter måten folk jobber på i dag, raskt og tilkoblet, gjør du samarbeid og produktivitet enklere. Skriv ut de førsteklasses fargedokumentene bedriften trenger for å opprettholde profesjonaliteten, i tillegg til enkel skanning og kopiering.
Produktbilde
HP-skrivere med bransjens mest overlegne sikkerhet1 er alltid på vakt, stopper trusler kontinuerlig og tilpasser seg nye trusler. Og kun HP-skrivere repareres automatisk etter angrep, slik at IT-avdelingen slipper å gripe inn.
Produktbilde
Vellykket drift handler om ressursforvaltning, og det er alles ansvar å finne effektive løsninger. En kompakt MFP som er designet for lavt energiforbruk, slik at folk kan fullføre oppgaver raskt og samtidig spare energi der det er mulig.