Epson Expression Photo XP-8700

kr 2.295,00

Kategori:

Beskrivelse

Expression Photo XP-8700

Vis frem bildene dine hjemme via denne kompakte flerfunksjonsskriveren med fleksible mobile tilkoblinger og overlegent seksfargers blekk.

Expression Photo XP-8700 er godt egnet hvis du er ute etter en A4-skriver som kan levere både hverdagsutskrifter og overlegne, glansede fotografier. Den er utstyrt med mobil utskrift, stor berøringsskjerm og doble papirskuffer, slik at det er enkelt å gjennomføre hverdagslige oppgaver.

Kompakt og allsidig
Lite fotavtrykk, tosidig A4-utskrift og utskrift på CD/DVD

Seksfargers Claria Photo HD-blekk
Skriv ut enestående, glansede fotografier som varer lenge

Wi-Fi og Wi-Fi Direct
Trådløs utskrift med eller uten nettverk

Enkel mobil utskrift
Skriv enkelt ut fra smarttelefonen eller nettbrettet1

Doble papirskuffer
Én for A4-ark og én for fotopapir

Expression Photo XP-8700

3D Spin / Augmented Reality

Klikk her for å aktivere 3D Spin / AR Experience

Klikk her for å skanne QR-koden med mobiltelefonen din for å se denne i Augmented Reality på stedet der du er.
3 in 1, 32 ppm, 1200dpiPrint from Memory CardTwin Paper TraysTouchscreenWiFi DirectMotorised paper tray and panelPaper trayPrint on CD / DVDLCD Screen 10.9 cmEpson ConnectDuplex printing for A4
Smart Panel logo with text

Kompakt flerfunksjonsskriver

Vis frem bildene dine på sitt aller beste med denne A4-flerfunksjonsskriveren, som er utformet for å komplettere hjemmet ditt med sin kompakte og stilige design.

Allsidig og brukervennlig

Få tilgang til bilder direkte fra et minnekort med den store 10,9 cm-berøringsskjermen. Det er enkelt å veksle mellom oppgaver med de to frontmatede papirskuffene (A4 og fotostørrelse) og en bakre spesialmediemater for tykkere medier. Skriveren kan skrive ut på egnede CD-er og DVD-er, og den er også utstyrt med motorisert utmatingsskuff, automatisk oppstart og tosidig utskrift i A4.

Fleksible trådløse løsninger

Skriv ut, skann og mer direkte fra telefonen eller nettbrettet med Epson Smart Panel-appen1. I tillegg kan du skrive ut bilder direkte fra Facebook, lage hilsningskort og mye mer med den kostnadsfrie Epson Creative Print-appen.

Claria Photo HD-blekk

Skriv ut profesjonelle glansede fotografier med Claria Photo HD-blekk. Både fotoentusiaster og halvprofesjonelle fotografer kommer til å sette pris kvaliteten som produseres av det seksfargede blekket. Bildene er designet med holdbarhet i tankene, og vil vare i opptil 300 år i et fotoalbum2.