Samsung Galaxy Book 2

kr 6.995,00

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nye slanke Samsung Galaxy Book2 kommer med et stilrent chassi i aluminium. Book2 rommer massevis av kraftig ytelse og smarte løsninger, til tross for det tynne designet og lave vekten! Med en 12. gen. Intel Core i3 1215U-prosessor og 8 GB RAM, kan du regne med effektiv multitasking og program som laster på et øyeblikk. Den har en SSD som rommer 256 GB, og om du trenger mer plass har laptopen plass til en ekstra SSD for mer lagringsplass. Galaxy Book2 har blant annet HD-kamera, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, lyd fra Dolby Atmos og lang batteritid.

15,6″ LED Full HD-skjerm

Samsung Galaxy Book2 er utstyrt med en LED-skjerm av høy kvalitet. Stream film i ekte Full HD-oppløsning for å nyte levende og eksakt fargegjengivelse. De tynne kantene gjør at du kan utnytte maskimalt av skjermflaten.

Videomøtene har aldri sett bedre ut

Vis deg fra din beste side med Galaxy Book2! Det integrerte HD-kameraet gir en detaljert skarphet, som sammen med lyd fra Dolby Atmos gir riktige forutsetninger for videomøter av høy kvalitet. De doble mikrofonene tar opp stemmen din slik at du blir hørt tydelig av alle deltakerne. Studio Mode gir deg et profesjonelt uttrykk som fokuserer på ansiktet ditt og blurrer bakgrunnen med Auto Framing-teknologi.

12. gen. Intel Core-prosessor

Med 12. generasjons Intel Core-prosessor leverer nye Galaxy Book2 den kraften du trenger. Seks kjerner på en flertrådsarkitektur, samt Intel Iris Xegrafik, gjør at du får kraftige egenskaper på et nytt nivå.

Lett med kraftig batteri

Galaxy Book2 har et utholdende 54 Wh-batteri og en lader for å holde PC-en i gang.

Denne lille og kompakte laderen er et kjempepraktisk tilbehør, og er med USB-C-kabelen sin også kompatibel med de andre Samsung Galaxy-enhetene dine.

Med en tykkelse på tynne 1,54 cm og en vekt på nette 1,57 kg, er Galaxy Book2 en pålitelig følgesvenn du enkelt kan ta med deg i vesken når du skal av gårde på nye eventyr.

Porter for massevis av muligheter

Du som regelmessig bruker et bredt utvalg av lagringsenheter og tilleggsutstyr, kommer til å sette pris på å kunne koble disse til uten å måtte ha eksterne adaptere.

Del sømløst og sikkert

Quick Share er en bekvem måte å sende filer trådløst mellom Samsung Galaxy-enheter på. Private Share gir et nytt alternativ for å kryptere filer med blockchain-teknologi. Du har kontroll over hva du deler og kan stille inn en utløpsdato for filtilgjengelighet.

Overfør mobilappene dine til Galaxy Book2

Your Phone app har blitt optimalisert for Galaxy-brukere med Link to Windows – noe som gir en sømløs opplevelse mellom enheter, for ultimat komfort. Bruk Recent Apps for å åpne det du nylig har brukt på mobilen direkte på PC-en din.

Bixby og SmartThings

Gjør livet enklere med Bixby og SmartThings på PC-en din. Bruk stemmestyring for å spørre Bixby om vær, tid og annet. Du har til og med mulighet til å styre SmartThings-kompatible enheter fra PC-en din. Bixby kan også hjelpe deg med dette.