Lenovo V17 17,3″ (i5)

kr 10.995,00

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lenovo V17

Prosessor Intel Core i5 (10. generasjon) 1035G1 / 1 – 3,6 GHz
Harddisk 256Gb M2 SSD
Minne 8Gb DDR4 2666MHz (Maks 12Gb)
Grafikkort Intel UHD Graphics
Tilkoblinger 3x USB, HDMI, 3,5mm, SD kort leser, WiFi
Størrelse Vekt: 2,2Kg
Operativsystem Windows 10 Pro

 

Stor skjerm for små bedrifter

Hold bedriften produktiv og dataene trygge med den bærbare PC-en Lenovo V17. V17 er utviklet for små bedrifter og kjører på en 10. generasjons Intel® Core™-prosessor. Den store skjermen på 17″ gir deg nok plass til å gjør flere ting på en gang, og med det numeriske tastaturet kan du raskt rase gjennom regneark.

Arbeid raskere og bedre

Dobbel lagring øker produktiviteten på den bærbare Lenovo V17-PC-en. Intel® Core™-prosessorene øker hastigheten og svartiden og gjør fleroppgavekjøring enkelt.

Store bilder

FHD-skjermen (1920 x 1080) på 17″ på Lenovo V17 gir levende farger og klarhet, med smal ramme for å forbedre visning. Den moderne designen gir denne bærbare PC-en et utseende som står i stil med funksjonaliteten, med et tynt kabinett som gjør det lett å ta maskinen med seg.

Robust og pålitelig

Denne bærbare PC-en har vært gjennom åtte ekstreme tester for pålitelighet og slitestyrke: støttest, vibrasjonstest, test av det interne tastaturet, hengselstest, viftetest, skrapetest av panelet, test av driftstemperatur og trykktest. Den har bevist at den takler alle arbeidsforhold.

Trygg og sikker

Datasikkerhet er essensielt for mange små bedrifter, og den bærbare PC-en Lenovo V17 er utviklet for å holde dataene trygge. Den integrerte fastvaren Trusted Platform Module (TPM) 2.0 holder arbeidet trygt ved å kryptere data og passord. Med et webkameradeksel kan du fysisk blokkere kameraet til du ønsker å bli sett. Med en fingeravtrykksleser (tilleggsutstyr) integrert i av/på-knappen du kan logge på trygt og enkelt.