7 TIPS TIL HJEMMEKONTORET

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Vi har samlet 7 tips for å trives bedre med hjemmekontoret.

1) Riktig utstyr! – Like viktig som en behagelig stol og skrivebord i rett høyde er ekstern skjerm, tastatur og mus. For noen funker det å sitte med laptopen på fanget i sofaen, men for de fleste går ikke det i lengden. Med utstyr som passer oss, øker trivselen og vi får gjort mer. Vi blir også mindre utsatt for belastningsskader.

2) 2 skjermer! Flere skjermer på hjemmekontoret har blitt en nødvendighet for mange. Det øker effektiviteten!

3) Vi andre må høre deg! Det er lett å glemme en av de viktigste komponentene for vellykket samhandling – mikrofonen. Kjøp et headset med god mikrofon eller en konferanse høyttaler hvis flere sitter sammen.

4) Kamera – Et nettmøte fungerer bedre hvis vi kan se hverandre. I disse dager da vi oppfordres til å holde avstand til andre er det enda viktigere å kunne se dem vi snakker med. De fleste webkamera gjør nytten på et hjemmekontor.

5) Internett til alle! Et godt nettverk hjemme er nærmest et primærbehov i 2020. Mange har en god hastighet på bredbåndet, men tenker ikke så mye på nettverket. De fleste benytter ruteren som fulgte med linjen. Vi anbefaler å gå til innkjøp av et Mesh sett. Da er det gjerne flere bokser som sprer nettverket lenger og samhandler om trafikken fra enhetene.

6) USB-C docking USB-C er kabelformatet vi kommer til å bruke framover. Fordelen er at USB-C standarden har høy kapasitet og kan brukes på dockingstasjoner. Dette gjør at dockingen kan brukes av flere enheter og maskiner om hverandre, og er like genial i et kontorlokale som den er på hjemmekontoret.  Den lar deg koble til flere skjermer og har ofte god tilgang på USB porter, lydinngang og nettverk blant annet.

7) Alt-i-ett skriver – I disse dager kan det være kjekt å ha en multifunksjonsskriver tilgjengelig på hjemmekontoret. Det finnes mange forskjellige skrivere alt i fra rimelige til større modeller som er rimeligere i drift. Vi hjelper deg gjerne med å finne en som passer ditt behov.

Åpningstider:

Man-Fre: 09 - 17

Vår Personvernerklæring

NorTec AS

Søndregt 6. 7500 Stjørdal
Tlf: 74 82 11 71