Jon Petter Hernes eier flere firma innen entreprenør- og transportbransjen. Hans bedrifter er helt avhengig av at både data- & telekommunikasjonen fungerer uten avbrudd.

Hernes-konsernet er vokst til en stor bedrift med 75 ansatte og en omsetning på 82 millioner. Røttene går tilbake til 1936. Fra 1960 begynte bedriften å operere utenfor egen kommune, og Trondheimsområdet er med årene blitt det største markedet for maskin-entreprenørdelen, Arne Hernes AS.

Hvorfor bruker Hernes-konsernet NorTec?

NorTec har siden 1998 vært valgt som vår leverandør av dataløsninger, dvs at de leverer, installerer og drifter alt av PC’er, servere, nettverk og backup. De hjelper oss også med alt av oppsett slik at de forskjellige programløsninger vi bruker, fungerer mot hverandre.
– Vi er veldig fornøyd med den raske respons-tiden fra NorTecs teknikere de gangene vi har behov for hjelp. Er det ”prakk”, haster det alltid! forteller Jon Petter Hernes.

Vi er sårbare.

Kjell Råen er dataansvarlig i Hernes konsernet og kan fortelle at de er avhengige av at alt fungerer til enhver tid. -Om noe skulle stoppe opp i datasystemet kan vi fort miste verdifulle arbeidstimer. Tidspunktet mellom 07:00-18:00 er mest kritisk for oss i forhold til nedetid, men også utover kvelden har vi mange sjåfører på veien. Serviceavtalen vår med NorTec gir oss trygghet for at eventuelle dataproblemer blir løst raskt.

Hvorfor Telenor?

Våre sjåfører kjører Norge på langs og på tvers, og er helt avhengig av den beste mobildekningen. Vi opplever at Telenors nett gir best dekning både på tale og data! Vår bransjeavtale gir oss gode priser på all bruk, og NorTec håndterer alt salg, oppsett og abonnement på en god måte.