Sony Xperia XZ3

kr 8.495,00

Kategori:

Beskrivelse

Smarttelefonen Sony Xperia XZ3 åpner døren for 4K UHD bildekvalitet, Hi-Res-lyd og enkel tilgang til favorittappene dine, alt pakket inn i et slankt og rammeløst design.

Motion Eye-kamera
Smarttelefonen har et 19 MP Motion Eye-kamera med AI og Smart-launch som gjør at du alltid klarer å fange magiske øyeblikk siden kameraet øyeblikkelig er forberedt på å ta bilder når du holder telefonen horisontalt.

Kompakt hjemmekinoanlegg
Sonys TV-er har alltid hatt superb bildekvalitet, og nå bringer Sony samme teknologi til smarttelefonene sine. Med en utrolig HDR-skjerm, basert på Sonys BAVIA TV-teknologi og Dynamic Vibration System med kraftige stereohøyttalere, får du et krystallklart bilde med livaktige farger.

HDR
HDR-teknologi sikrer at de mørke delene av bildet vil se mørkere ut, samtidig som de lyse områdene vil virke lysere. Gled deg over mer realistiske bilder med flere farger og nyanser. HDR-teknologi bringer seeropplevelsen nærmere virkeligheten.

Høykvalitetslyd
Et godt bilde krever like god lyd. Med ZX3 er lydkvaliteten alltid god, selv når du lytter trådløst. Om du ønsker å dele musikk eller se videoer med andre, vil ikke stereohøyttalerne skuffe deg.

Kraftfullt batteri
ZX3 lades opp på en enklere måte, uten kjedelige kabler. Telefonen har et batteri på 3300 mAh og kan også lades trådløst.

Vann- og støvbestandig
Smarttelefonen er sertifisert IP65/IP68 vann- og støvbestandig, slik at du trygt kan ta den med deg når du er ute i dårlig vær.

Fingeravtrykkleser
Fingeravtrykkleseren på baksiden lar deg logge deg på og godkjenne handlinger på en sikker måte, med ditt unike fingeravtrykk.

Android 9.0 Pie
Med Android 9.0 Pie får du mer frihet til å styre appene dine og hvilke varsler du ønsker å motta. Telefonen din blir også beskyttet mot malware og datatyveri med sikkerhetsskanning i sanntid.

Prosessor
Den kraftige Qualcomm Snapdragon 845 octa-core-prosessoren støttes av 4 GB RAM for smidig bruk av flere apper samtidig.

Dual-SIM
Velg om du ønsker å bruke den tilgjengelige plassen til to nano-SIM-kort – for eksempel ett til jobbruk og ett til privatsamtaler – eller om du ønsker å utvide telefonens lagringsplass med et Micro SDXC-kort på opptil 400 GB (selges separat).

Flere egenskaper
– 64 GB internlagring
– Corning Gorilla Glass 5 på forsiden
– Sony Xperia XZ3 smartphone (colour)
– 4G LTE mobiltilkobling
– Støtte for GPS/GLONASS geolokasjonstjenester
– Lynrask WiFi-ac med Miracast skjermspeiling
– Bluetooth 5.0 med OneTouch-NFC-paring

Inkludert i pakken:
– Sony XZ3
– Lader
– USB-kabel
– Audiokabel
– Dokumentasjon

Les test på tek.no