Sony Xperia 5 II

kr 9.695,00

Kategori:

Beskrivelse

Teknologi fra Alpha-kameraer – for sylskarpe resultater

Ved å låne teknologi fra Alpha-profesjonelle kameraer gir Xperia 5 II deg AF på øye i sanntid for mennesker og dyr, opptil 20fps AF/AE, med mer. Kameraet med trippelt objektiv er kombinert med ZEISS-optikk kalibrert spesifikt for Xperia 5 II.

Lev i spillet. Dominer på topplisten

Denne telefonen fra Sony gir den en oppslukende 21:9 skjerm – og med spilloppgradering, ultrarask ytelse, 120Hz oppdateringshastighet på skjermen*, og et 240Hz touchscanninghastighet*, er fordelene kun dine.

*Funksjonen kan variere etter innhold, spilltilgjengelighet og kompabilitet.

Et design du elsker med teknologien du trenger

Designet for å passe perfekt i hånden og i lommen din, er Xperia 5 II smarttelefonen du har ventet på.

21:9 CinemaWide™ skjermopplevelse i håndflaten din

Med sitt kinematiske størrelsesforhold og store visningsområde lar den 21:9 CinemaWide™ 6.1” FHD+ HDR OLED-skjermen deg fortape deg i handlingen, akkurat som filmskaperen mente det. Takket være den 120Hz oppdateringshastigheten* tilbyr OLED-skjermen jevn scrolling og bildetransformering.

*Oppgraderingshastigheten på skjerm kan variere avhengig av innstillinger, innhold og applikasjoner i bruk

 

Kompakt med med kompromissløs høytytende og pålitelig 4,000mAh-batteri

Xperia 5 II lar deg fange opp, spille, se, lytte og multitaske som aldri før – og alt er opp til Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform. De kombinerer utrolig multi-gigabit 5G-hastighet med CPU og GPU som er 25% raskere enn den forrige modellen. Så hold deg fast og nyt opplevelsen.

Bygd for hastighet, kompakt laget

Introduksjon av den mest kompakt Xperia med 5G telefonteknologi – oppgrader underholdningen og kreativiteten din med Xperia 5 II.