Sony Xperia 5 128Gb

kr 8.495,00

Kategori:

Beskrivelse

Med 21:9 CinemaWide-skjermen benyttes større deler av skjermen, som gjør det ideelt å benytte seg av to programmer samtidig. Man man enkelt dele skjermen i to med «Side sense», appen for 21:9 multi-window eller via talekommando.

Tre kameraer, tre linser, endeløse muligheter

Xperia 5 kommer med BIONZ X™ for mobil og et avansert trippelkamera med tre forskjellige brennvidder med 12 MP-sensorer og OpticalSteadyShot™ bildestabilisator. Med en 16mm linse for vidvinkelfotografier, en allsidig 26mm linse og en 52mm portrettlinse og telelinse (35mm ekvivalent) er du klar for enhver anledning.

I Xperia 1 lanserte Sony verdens første smarttelfon med Eye AF , og med Xperia 5 tar de denne teknologien enda et steg lenger med kameraforbedringer fra Sonys Alpha-kameraer. Med Xperia 5 har du muligheten til å spore motivet med kontinuerlig seriefotografering opp til 10 bilder i sekundet med AF/AE (autofokus og autoeksponering). Xperia 5 har også økte AF/AE beregninger opp mot 30 bilder i sekunder, som gjør at du kan fange motiver i bevegelse med et presist fokus.

Å ta gode bilder i svakt lys er også mulig. Dette kan gjøres ved hjelp av den lyssterke F1.6-linsen og Dual Photo Diode-bildesensoren med 1.4μm piksler. Kombinert med RAW støyreduksjonsteknologi er Xperia 5 godt egnet for å ta gode bilder selv i svakt lys.

Som hos Xperia 1 tar Xperia 5 videoinspilling på telefon til et nytt nivå, takket være ingeniørene fra Sonys profesjonelle digitale kamera-avdeling. Cinema Pro «powered by CineAlta» har blitt videre forbedret, og gir deg nå muligheten til å lage flere prosjekter med ulike instillinger, så vel som å tilby mer fleksibilitet til hvitbalanse, manuell fokus og lydopptak – slik at du kan lage filmen akkurat som planlagt. For å fullføre opplevelsen kan du nå klippe enkeltklipp og sette dem sammen til et profesjonelt filmatisk produkt mens du er på veien.

Nytt for Xperia 5 er «Photography advice». Denne hjelper deg med å forhindre fotografiske utfordringer, som for eksempel en finger foran linsen eller at noen står med øynene lukket. På denne måten vil du alltid kunne ta de beste bildene.

Xperia 5 er også kompatibel med Sonys app, «Imaging Edge™ Mobile» . Denne gir deg muligheten til å overføre bilder fra ditt kompatible Alpha- eller Cyber-shot™-kamera, slik at du kan sjekke kvaliteten og enkelt dele innhold direkte fra din telefon til sosiale medier og andre sosiale plattformer.

Opplev fantastisk innhold med 21:9 CinemaWide-skjerm og Dolby Atmos-lyd

Xperia 5 har breddeformatet 21:9, for å gi en seeropplevelse som samsvarer med skaperens visjoner.

21:9 CinemaWide 6.1-inch Full HD+ OLED-skjermen er drevet av Sonys prisvinnende teknologi fra BRAVIA®-TV-ene, med X1™ for mobil, som leverer HDR-remasteringteknologi for mer kontrast, farge og klarhet.

Xperia 5 har også Creator mode «powered by CineAlta»,  inspirert av Master Monitor fargerejustering, som gir deg en presis fargenøyaktighet. Som med Xperia 1,  har Xperia 5 også en 10-bit tonegradering  som representerer et mylder av farger og som leverer dype svartnivåer og gir naturlige farger. Bildeskjermen, sammen med originalutviklet bildeprosessering, støtter  også det brede fargerommet  ITU-R BT.2020 samt DCI-P3 med fargegjengivelsesstandarden Illuminant D65.

Undeholdningsfaktoren er videre forbedret med Dolby Atmos, i samarbeid med Sony Pictures Entertainment, for å gi en unik og realitstisk opplevelse, enten du bruker hodetelefoner eller Xperia 5 sine innebygde stereohøyttalere.

For å fullføre den ultimate underholdningsopplevelsen kan man nå ytterligere forbedre spillopplevelsen. «Game enhancer» gjør det mulig å ta opp spillingen din i 20 bilder i sekundet, samtidig som du kan forvrenge og endre stemmen din når du spiller.

Vær underholdt og tilkoblet til enhver tid

Xperia 5 kommer med den nye «Smart connectivity» for å sikre tilkoblingen din til det mest optimale nettverket. Den bruker Sonys «deep learning engine» for å analysere Wi-Fi-signaler for å forutsi nærliggende tilkoblingsutfordringer. «Smart connectivity» vil automatisk bytte til LTE når den merker en eller annen form for nettverksproblem med Wi-Fi-tilkoblingen, for å sikre deg en optimal tilkobling.

Xperia 5 har den nyeste Qualcomm® Snapdragon™  855 mobilplattformen med det integrerte X24 LTE-modemet for en forbedret ytelse med gigabit LTE connectivity. Den kommer med 4 x 4 MIMO-teknologi som støtter alle LTE-frekvenser, der den også inkluderer de laveste frekvensene. Slik holder du deg tilkoblet også steder med dårlig signal.

Xperia 5 har også «Smart Stamina», USB PD hurtiglading og et 3150mAh-batteri for å holde deg underholdt til enhver tid.