Samsung Galaxy xCover Pro

kr 5.895,00

Kategori:

Beskrivelse

En enkel mobil som tåler tøffe tak

Galaxy XCover Pro er en robust mobil i et enkelt og lett format. Den har en god og funksjonell design med en herlig stor Infinity-O-skjerm. Mobilen er sertifisert for å              tåle tøffe tak og egner seg derfor ypperlig for deg som ferdes mye i skog og mark eller bedriver utfordrende sportsaktiviteter. Galaxy XCover Pro kan håndteres med både tynne hansker og våte fingre med Glove Touch-skjermfunksjonen. Det kraftfulle batteriet er utskiftbart slik at du kan være aktiv gjennom lange dager uten å bli avbrutt.     

  • Robust og slitesterk – likevel enkel, slank og lett.
  • Glove Touch – slik at du også kan bruke den med hansker eller våte fingre.
  • Utskiftbart batteri for lang brukstid.
  • Samsung Knox som gir sikkerhet i flere lag for å beskytte innholdet og forenkle håndteringen av følsomme opplysninger.

En enkel mobil beregnet for røff bruk

Galaxy XCover Pro er slank og lett, men slitesterk og robust! Perfekt for deg som ferdes i skog og mark eller bedriver krevende sportsaktiviteter.

Slank og lett med stor skjerm

Til tross for en slank og lett design har Galaxy XCover Pro et kraftfullt indre med god prosessor- og batterikapasitet. Med et skikkelig bra kamera og en stor Infinity-Oskjerm er den perfekt å ha med seg overalt.

Tåler regn, støv, kulde og varme

Med funksjonell design og stor Infinity-Oskjerm er den god å holde og navigere i. Mobilen er sertifisert i henhold til US Military Standard MIL-STD 810G og tåler dermed vær og vind. IP68-klassifisering betyr at den tåler å ligge 30 minutter på 1,5 meter dypt vann.

Du trenger ikke å ta av hanskene

Galaxy XCover Pro er enkel å bruke under alle forhold. Skjermen blir også mer følsom med Glove Touch slik at du kan navigere med både hansker og våte fingre. Ønsker du å opprette raske snarveier til favorittapper og funksjoner, er den utstyrt med programmerbare sideknapper.

Avansert og raskt kamera

Med Ultra Wide-funksjon og høy oppløsning har du gode muligheter til å dokumentere aktivitetene dine. Til bilder og filmer i mørket har du en sterk, dobbel LED-blits som også fungerer som lommelykt.

Utskiftbart og kraftfullt batteri

Et kraftfullt og dessuten utskiftbart batteri gir lange og aktive dager med en mobil som ikke blir utladet.

Rikelig med minne

Med 64 GB internminne får du plass til mange bilder og filmer. Et microSD-kort (selges separat) gir opptil 512 GB ytterligere lagringsplass. Innholdet er i trygg forvaring Galaxy XCover Pro har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet og beskytter innholdet i mobilen.