Samsung Galaxy xCover 6 Pro

kr 7.195,00

Kategori:

Beskrivelse

Samsung Galaxy XCover 6 Pro

Enkel. Sterk. Sikker.

  • Rask og pålitelig takket være kompatibilitet med 5G³- og Wi-Fi 6E-nettverkene⁴
  • Øk produktiviteten maksimalt med DeX – jobb på en ekstra skjerm og ha mange vinduer åpne
  • Egenskaper som gjør ting enklere – Glove touch, Dual LED Torch Light og utskiftbart batteri
  • Utstyrt med solid Gorilla Glass Victus og robust i henhold til MIL-STD 810H² og IP68¹
  • Batteritid – XCover 6 Pro har et batteri på 4050 mAh som dessuten er utskiftbart⁵
  • Inngår i Enterprise Edition – forenkler og effektiviserer håndteringen for firmaet

 

Robust design for barske forhold

Samsung Galaxy XCover 6 Pro er slank og letthåndterilg – samtidig som den er så robust at den tåler barske forhold. Det solide Gorilla Glass Victus er bestandig mot visse riper. Robust design i henhold til IP68-klasse¹ og MIL-STD 810H2 gjør Galaxy XCover 6 Pro til din pålitelige jobbpartner uansett hvor du befinner deg.

Den store 6,6″ FHD+ TFT LCD-skjermen er veldig rask, med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du får en optimal opplevelse av bilder, kart og annet visuelt innhold – også når du jobber i felten. Du kan navigere på skjermen både med tynne hansker og våte fingre. Med lett tilgjengelige og programmerbare knapper oppretter du snarveier til appene og funksjonene du bruker ofte, og med et knappetrykk kan du snakke direkte med kollegene dine – akkurat som i en walkie-talkie. Nå har vi dessuten gjort lyden bedre, slik at du hører godt også i støyende omgivelser.

Galaxy XCover 6 Pro er mildest talt allsidig, og kan også brukes til å skanne strekkoder direkte inn i firmaappen. XCover 6 Pro har en lommelykt med doble LED-pærer – praktisk når lyset er svakt. Galaxy XCover 6 Pro har to kameraer som leverer god kvalitet.

Sikkerheten er naturligvis høy. Sikkerhetsplattformen Knox er innebygd fra chipset og opp, fra maskinvare til programvare, noe som gir utrolig god beskyttelse. Galaxy XCover 6 Pro inngår i Enterprise Edition, et konsept som forenkler håndteringen av firmaets enheter og gjør at de kan brukes enda mer produktivt og effektivt.

Enkel, men robust design

Samsung Galaxy XCover 6 Pro er slank og letthåndterilg – samtidig som den er så robust at den tåler barske forhold. Med de lett tilgjengelige knappene får du rask tilgang til funksjoner og apper du bruker ofte.

Stor, rask skjerm

Den store 6,6″ FHD+ TFT LCD-skjermen er også veldig rask, med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Du får en optimal opplevelse av bilder, kart og annet visuelt innhold – også når du jobber i felten.

Solid Gorilla Glass Victus

Det solide Gorilla-glasset er bestandig mot visse riper og gjør Galaxy XCover 6 Pro til din robuste jobbpartner uansett hvor du befinner deg.

Kan beskyttes mot bakterier

Galaxy XCover 6 Pro tåler å bli rengjort med bakteriedrepende rengjøringsmidler for sterilisering i miljøer der det er påkrevd, for eksempel i helsevesenet.

Robust i henhold til militær standard

Galaxy XCover 6 Pro er IP68-klassifisert og standardisert i henhold til MIL-STD 810H. Det betyr at den tåler barske forhold og er beskyttet mot både støv og til en viss grad vann. Galaxy XCover 6 Pro tilbyr praktiske løsninger som gjør at du kan ligge et steg foran.

Øk produktiviteten maksimalt

Utskiftbart batteri

Galaxy XCover 6 Pro har et kraftig og utskiftbart batteri på opptil 4050 mAh. Det betyr at du raskt kan utvide brukstiden. Med et POGO-ladestativ med opptil fem stasjoner kan du sørge for at XCover 6 Pro alltid er klar

Glove mode og våte fingre

Med Glove Mode kan du navigere med både tynne hansker og våte fingre.

Programmerbare sideknapper

Opprett raske snarveier til appene og funksjonene du bruker ofte ved hjelp av de programmerbare sideknappene.

Snakk direkte med Push-to-talk

Med PPT-appen kan du snakke direkte med kollegene dine ved hjelp av et knappetrykk. Nå har vi dessuten gjort lyden bedre, slik at den kan bli skikkelig høy når du oppholder deg i støyende omgivelser.

Skann med Knox Capture Galaxy

XCover 6 Pro er mildest talt allsidig, og kan også brukes til å skanne strekkoder direkte inn i firmaappen.

Lys opp arbeidsdagen

XCover 6 Pro har en lommelykt med doble LED-pærer – praktisk når lyset er svakt.

Kraftfullt kamera, både foran og bak

Galaxy XCover 6 Pro har to kameraer som leverer god kvalitet

Effektiviserer arbeidet

Alt går fort

Med den høytytende 6 nm-prosessoren Qualcomm Snapdragon 778G utfører du jobben mer effektivt. CPU er 2,2 ganger raskere og GPU er 3 ganger raskere, noe som gjør stor forskjell i ytelsen hos Galaxy XCover 6 Pro.

PC-følelse med DeX

Galaxy XCover 6 Pro er Samsungs første robuste mobil som tilbyr DeX, det vil si mulighet til å jobbe på en ekstra skjerm med mus og kunne bruke flere apper samtidig. Du kan altså ha videomøte samtidig som du sender og mottar e-post og meldinger – og opprette, sende og dele dokumenter.

Maksimalt med plass

Du har mye plass til å lagre og dele høyoppløste bilder og videoer: Internminne 128 GB, 6 GB RAM og mulighet til å utvide med eksternt minnekort opptil 1 TB.

Nå går det veldig fort

Galaxy XCover 6 Pro har støtte for det lynraske 5G-nettet og Wi-Fi 6E. Det betyr høyere effektivitet, gjennomstrømning og sikkerhet i alt du gjør. Med Wi-fi 6E går nedlastingen raskere og forsinkelsen blir mindre.

Sikkerhet

Sikkerhet av høy klasse med Samsung Knox

Via Samsung Knox har Galaxy XCover 6 Pro flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet ditt. Med beskyttelse i sanntid og fortløpende sikkerhetskorrigeringer er Galaxy XCover 6 Pro alltid beskyttet.

One UI forenkler og forsvarer

One UI frigjør potensialet i Galaxy XCover 6 Pro, slik at den blir enda enklere å bruke. Apper og funksjoner som du bruker ofte, blir automatisk lett tilgjengelige. Styrk sikkerheten når du deler og oppbevarer filer, bilder og videoer med Secure Folder og Private Share.

Sikker biometrisk opplåsing

Du åpner Galaxy XCover 6 Pro raskt og sikkert med avlesing av fingeravtrykk på startknappen og ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

Øk styrken

Du kan redusere risikoen for skader ved å beskytte mobilen med et ekstra solid etui.