Samsung Galaxy S21 Ultra 128Gb

kr 14.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Galaxy S21 Ultra 5G

Storslått. På alle måter.

Galaxy S21 Ultra 5G er her. Med sin helt unike kameradesign er den skapt for å revolusjonere måten å fotografere og filme på. Med 8K kan du filme med så høy kvalitet at du kan ta ut et stillbilde fra selve filmen. Og med vår mest effektive brikke, vårt sterkeste glass, 5G og et batteri som holder hele dagen lever Ultra virkelig opp til navnet sitt.

Banebrytende design

Nærmest uknuselig

Utviklet for å holde og motstå riper på både for- og baksiden – dette er det mest solide Gorilla Glass som noensinne har vært brukt på en mobiltelefon.

Den høyeste mulige oppløsningen på en mobiltelefon

Beskjær bildene dine, igjen og igjen

108MP-kameraet fanger så mange detaljer at du kan gå nærmere og nærmere – i et bilde som du allerede har tatt. Kameraet leverer en makeløs fargegjengivelse som gir enda mer naturtro detaljer og nyanser, som ikke fremstår utvasket i sterkt sollys.

Ta flotte portrettbilder direkte fra 8K-video

8K Video er den høyeste videooppløsningen som er tilgjengelig på en mobiltelefon, med fire ganger flere piksler enn 4K. Ta opp i 8K med 24 fps og få et råmateriale med høyere bildekvalitet enn en kinofilm – deretter kan du laste opp materialet og se det direkte på YouTube.

Og med 8K Video Snap kan du ta ut storslåtte, høyoppløste bilder direkte fra 8K-opptaket. Så nå trenger du ikke en gang å velge om du skal fotografere eller filme.

Forvandle avstand til nærbilde med en fingerbevegelse

Det store gjennombruddssystemet Dual Zoom kan nå zoome enda raskere, skarpere og jevnere enn noen annen Galaxy-zoom. Og sammen med den helt nye zoom-låsen blir bildene mer stabile enn noen gang.

Dual Zoom

Galaxy S21 Ultra 5G er utstyrt med 3x og 10x optiske telefotolinser som skifter smidig jo lengre inn du zoomer. Deretter brukes den banebrytende dobbeltfoldede linsen og AI-forsterket Super Resolution for at du skal komme helt nær sentrum av hendelsene.

Zoom-lås

Sørg for å få et stabilt bilde, også uten stativ. Når du zoomer inn 20x eller mer og mobilen oppdager en mangel på betydelig bevegelse i 2–3 sekunder, aktiveres zoom-låsen automatisk og stabiliserer bildet.

Drømmelignende nattbilder

Bright Night-sensoren er vårt aller største gjennombrudd når det gjelder bilder tatt i svakt lys. Den fanger klare, livfulle farger og gjør det mulig å ta skarpe bilder med høyere hastighet og betydelig mindre støy, samtidig som den styrer eksponeringstiden.

Intelligent batteri

Et batteri som holder hele dagen – og enda lengre

Galaxy S21 Ultra 5Gs store, intelligente batteri holder i mer enn 24 timer – også med 5G. Med maks. 5000 mAh og kombinert med den nye, krafteffektive skjermen og prosessoren får du maksimalt ut av døgnet.

Super Fast Charging

Superhurtiglading gir mer enn 50 % batteri på bare 30 minutter med 25 W-reiseadapteren.

Fast Wireless Charging 2.0

Fast Wireless Charging 2.0 gir raskt ny batterikraft – uten ledningsrot.

Wireless Powershare

Trådløs batterideling gjør det mulig å lade hodetelefonene, klokken eller en annen mobil.

5G

Lynraskt 5G gjør det mulig å laste ned en hel sesong på et øyeblikk. Med vårt markedsledende 5G-kompatible brikkeoppsett kan du føle deg trygg på at du ligger et steg i forkant ved hver opp- og nedlasting. Og Lynrask Wi-Fi, verdens første Wi-Fi 6E, når uante hastigheter, slik at du kan holde deg raskt og sikkert oppkoblet.

Dual SIM gjør det mulig å koble to ulike abonnementer til mobilen.

Den raskeste brikken noensinne i en Galaxy

Galaxys første 5 nm-prosessor kombinerer storslått kraft og hastighet i vår aller minste brikke. Denne enestående oppgraderingen betyr raskere læring og mer intelligens i alle aspekter ved Galaxy S21 Ultra 5G.

Enestående ytelse – i en liga for seg

En spillopplevelse på høyeste nivå

Med 120 Hz-skjermen får du både umiddelbar berøringsrespons og jevn action. Sammen med 5G og Wi-Fi 6E beholder du en oppkobling i sanntid – og kan ta spillingen til neste nivå.

Forbedret Game Booster

Game Boosters nye prioritetsinnstilling sørger for at du kan konsentrere deg helt om spillet gjennom å blokkere innkommende anrop og meldingsvarsler og maksimere Galaxy S21 Ultra 5Gs ytelse. Den sofistikerte AI-en er optimalisert for enhetsmotoren og kan følge med på din bruk og justere innstillingene automatisk for å gi deg en enda bedre opplevelse – og regulere temperatur, batteri og minne mens du spiller.

Fra én stor skjerm til den neste

Storskjerm-chat med Google Duo er en ny måte å holde kontakten med familie og venner på. Kompatibel på tvers av enheter, noe som gjør det enkelt å komme nærmere med bare en fingerbevegelse.

Din mobil – på PC-en

Storskjerm-chat med Google Duo er en ny måte å holde kontakten med familie og venner på. Kompatibel på tvers av enheter, noe som gjør det enkelt å komme nærmere med bare en fingerbevegelse.

S Pen overgår fingerspissfølelsen

Det stemmer – den første S Pen til Galaxy S-serien er her, og den omskriver reglene med en velkjent penn-mot-papir-følelse.

Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro får hver dag til å lyde mer storslått – de synkroniseres så enkelt at det føles som en forlengelse av Galaxy S21 Ultra 5G. Et lite trykk, og du får en klar og veldefinert lyd.*

Hold styr på det viktige

Sett en Galaxy SmartTag på viktige ting som har lett for å bli borte – for eksempel husnøklene eller lommeboken. Galaxy S21 Ultra 5G gir deg da beskjed hvis du glemmer gjenstanden, og kan lokalisere det siste stedet der den befant seg. Tagg, finn. Smart.*

*Galaxy Buds Pro og Galaxy SmartTag selges separat.

Det du trenger for en episk opplevelse

En enkel start på 2021. Esken inneholder alt du trenger – og ikke noe annet som blir liggende i et skap og ta opp plass.

Inkluderer:

  • USB Type-C-kabel
  • Nål til å ta ut SIM-kort
  • Hurtigveiledning