Samsung Galaxy S21+ 128Gb

kr 11.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Galaxy S21+ 5G

Gjør hver dag mer storslått

Gå aldri glipp av det perfekte øyeblikket – takket være Galaxy S21+ 5G. Skapt for å revolusjonere både filmene og bildene dine: Med 8K-kvalitet som overgår kinooppløsning kan du nå ta stillbilder direkte ut av en film. Alt i to størrelser: 64 MP, vår raskeste brikke noensinne og et stort, intelligent batteri som holder i mer enn 24 timer. Det er hva vi kaller episk.

Nærmest uknuselig

Samsung ønsker at skjermen din skal holde. Derfor er den laget av markedets mest solide mobilglass: Gorilla Glass Victus. Nærmest uknuselig.

Kamera i proffklassen

Alt ligger i detaljene

Med imponerende høy oppløsning fanger du mer: Med 64 MP kan du forvandle en liten detalj i bildet til et eget bilde.

Ta flotte stillbilder med 8K-video

8K Video er den høyeste videooppløsningen som er tilgjengelig på en mobiltelefon, med fire ganger flere piksler enn 4K. Ta opp i 8K med 24 fps og få et råmateriale med høyere bildekvalitet enn en kinofilm – deretter kan du laste opp materialet og se det direkte på YouTube.

Og med 8K Video Snap kan du ta ut storslåtte, høyoppløste bilder direkte fra 8K-opptaket. Så nå trenger du ikke en gang å velge om du skal fotografere eller filme – ta opp først og finn deretter de beste fotoøyeblikkene.

Ett opptak og øyeblikket er fanget

Du trenger bare å gjøre ett opptak, så forvandler AI opptaket til flere ulike bilder og klipp som er klare for deling direkte. Personlig videoredigerer klipper, justerer tempoet og stabiliserer filmen slik at den er klar til opplasting på Instagram med en gang.

Ingenting er for langt borte

Forbedret kamerakvalitet gir rom for 30x digitalzoom, noe som forvandler avstand til nærbilder. Takket være zoom-låsen stabiliseres dessuten bildene selv om du skulle være litt skjelven på hånden.

Natten er din

Er lyset svakt? Liker du ikke å bruke blits? Det spiller ingen rolle – nå kan du skape lys i mørket og vekke fargene til live, også i mørke omgivelser.

Vis din beste side

Selfie-innstillingen er forbedret med AI for at du alltid kan vise deg fra din beste side – med klare, livfulle farger. Frontkameraet på 10 MP omfatter en mengde detaljer, og rask autofokus gjør det enkelt å ta de beste bildene.

Intelligent batteri

Holder i over et døgn

Super Fast Charging

Superhurtiglading gir strøm til flere timer på noen få minutter.

Fast Wireless Charging 2.0

Rask trådløs lading 2.0 gir rask påfyll av strøm til batteriet, helt uten kabelrot.

Wireless PowerShare

Trådløs batterideling gjør at du kan bruke mobilen som lader for dine trådløse hodetelefoner, klokken eller en annen mobil.

5G

Lynraskt 5G gjør det mulig å laste ned en hel sesong på et øyeblikk. Den 5G-kompatible brikken har høyere hastigheter for at du skal kunne holde deg oppkoblet også under opp- og nedlasting. Og med Ultrarask Wi-Fi kan du raskt og sikkert koble deg opp til alt du liker.

Dual SIM gjør det mulig å koble to ulike abonnementer til mobilen.

Møt den raskeste Galaxy-brikken noensinne

Raskere, kraftigere og mer intelligent – 5 nm-prosessoren er tilstrekkelig rask til å henge med på det mest actionfylte, slik at du aldri skal være nødt til å sette ned tempoet.

Ytelse i en egen liga

En spillopplevelse på høyeste nivå

Med 120 Hz-skjermen får du både umiddelbar berøringsrespons og jevn action. Sammen med 5G og Wi-Fi 6 beholder du oppkoblingen i sanntid – og kan ta spillingen til neste nivå.

Forbedret Game Booster

Game Boosters nye prioritetsinnstilling sørger for at du kan konsentrere deg helt om spillet gjennom å blokkere innkommende anrop og meldingsvarsler og maksimere Galaxy S21+ 5Gs ytelse. Den sofistikerte AI-en er optimalisert for enhetsmotoren og kan følge med på din bruk og automatisk justere innstillingene for å gi deg en enda bedre opplevelse – og regulere temperatur, batteri og minne mens du spiller.

Klar for en større skjerm?

Storskjerm-chat med Google Duo er en ny måte å holde kontakten med familie og venner på. Kompatibel på tvers av enheter, noe som gjør det enkelt å komme nærmere med bare en fingerbevegelse.

Dine favorittapper – nå også på PC-en

Trykk på startmenyen eller aktivitetsfeltet og åpne mobilappen direkte på din Windows 10 PC. Finn favorittminner i kameraalbumet, rull gjennom sosiale medier og koble deg opp med venner – enkelt og greit med Dine mobilapper.

Ditt livs soundtrack

Galaxy Buds Pro får hver dag til å lyde mer episk – de synkroniseres enkelt med din Galaxy S21+ 5G. Et lite trykk, og du får en klar og veldefinert lyd.*

Tagg det – finn det

Sett en tag på nøklene dine, eller kanskje halsbåndet til hunden, og la mobilen spore posisjonen. Ingenting tapt, ingen rømt.*

*Galaxy Buds Pro og Galaxy SmartTag selges separat.

Det du trenger for en episk opplevelse

En enkel start på 2021. Esken inneholder alt du trenger – og ikke noe annet som blir liggende i et skap og tar opp plass.

Inkluderer:

  • USB Type-C-kabel
  • Nål til å ta ut SIM-kort
  • Hurtigveiledning