Samsung Galaxy S10 128Gb

kr 6.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Hele 10 år har gått siden Samsung lanserte sin første Galaxy mobiltelefon, og mye har skjedd siden den gang. Samsung Galaxy S10 er den beste mobilserien fra Samsung noen sinne, der du får gleden av 10 år med innovativ utvikling. Markedet stiller stadig høyere krav til kapasitet, skarphet og hastighet på sine mobiler, og her leverer S10 så du kan se og oppleve forskjellen.

Kurvet skjerm med høy oppløsning

Gled deg over skarpe farger og gode kontraster i stort format med din nye Galaxy 10. Skjermstørrelsen er på hele 6.1’’ og gir en drøy oppløsning på 3040×1440. Nyt kinofølelsen og la deg underholde i det du swiper deg gjennom sosiale medier, spiller eller ser på din favorittserie. Skjermteknologien har kommet langt siden Galaxy kom på markedet, og denne skjermen vil tilpasse lysnivåer etter forholdene, så du unngår å bli blendet dersom du sjekker mobilen på nattbordet. Resultatet er en enda enklere mobilhverdag.

Forbedret kamera, ta bilder som en proff

Samsung har tatt kamera en generasjon videre, og denne modellen kommer med intet mindre enn tre mobilkameraer. Opptatt av detaljer? De tre objektivene gir deg en vidvinkel på 123 grader, og med denne mobilen kommer du tett på motivet med dobbel optisk zoom. De to blenderinstillinger lar mobilkameraet tilpasse seg etter lysforholdene, ikke ulikt ditt eget øye. Resultatet er skarpere og bedre bilder uansett lysforhold. Du kan også tilpasse dybdeskarpheten for enda større kreativ utfoldelse.

Fingertrykksavleser på skjermen

Samsung har tatt fingeravtrykksleseren til nye høyder. Toppmodellene i Galaxy S10-serien har fingeravtrykkslesere på skjermen som gjenkjenner din tommel med ultralyd. Kort fortalt gir dette en rask og sikker åpning av din mobil. Avleseren fungerer også på våt eller skitten skjerm.

Lad for en kompis

Det er viktig å dele, og med din nye Galaxy S10 kan du dele din batterikapasitet med en kompis. Ved enkelt å holde telefonene mot hverandre vil du kunne hjelpe en venn i batterinød. S10 er utstyrt med et kraftig men slankt batteri på hele 3400mAh. Batteriet kan lades enkelt opp på din måte, enten du fortrekker trådløslading eller med kabel, er du fulladet på kort tid.

Hvorfor bytte til Galaxy S10?

  • 6.1’’ curved QHD skjerm
  • Bakre kamera: 12 MP +12 MP zoom + 16 MP ultra-wide linse
  • Front kamera: 10 MP
  • 8 GB RAM, 128 GB ROM
  • 3400 mAh batteri
  • Fingeravtrykksleser på skjerm
  • Trådløs lading og batterideling