Samsung Galaxy J4+

kr 2.195,00

Kategori:

Beskrivelse

Mer skjerm, mer å se

Gjør deg klar for en helt ny og større visningsopplevelse. Galaxy J4+ har et oppsiktsvekkende 6,0″ HD+ Infinity-display med et optimalt høyde/breddeforhold på 18.5:9. I tillegg er den så lett og slank at det føles mer behagelig når du vil se på favorittinnholdet ditt.

Stil som skiller seg ut

Luksuriøs stil som føles god i hånden. Galaxy J4+ har en fin utforming med avrundede hjørner som gjør at den ligger godt i hånden. I tillegg kommer en blank premium-utførelse og en rekke trendy farger å velge mellom, deriblant rosa, gull og svart, noe som gjør den ekstra stilfull.

Flyttbar utløser

Det høyoppløste bakre 13 MP- (F1.9) og fremre 5 MP-kameraet gir større trygghet i fotograferingen. Den flyttbare utløserknappen gjør det lettere å ta bilder, ettersom du kan bruke den hvor som helst på skjermen.

Alltid klare bilder

Fotografer selv om du mangler lys Galaxy J4+ har et bakre kamera med 13 MP (F1.9) og et fremre kamera med 5 MP(F2.2) som gjør at du trygt kan ta bilder i omgivelser med svakt lys. Den fremre LED-blitsen med tre nivåer gjør at du kan ta selfies som virkelig stråler.

Lag en historie av bildene dine

Rediger bilder og videoer for å skape din egen skreddersydde historie, og organiser bildene og videoene etter tema. Forbedrede funksjoner gjør det enkelt å kategorisere dem.

Bli mer kreativ med bildene

Gi bildene dine et kreativt tøtsj. Galaxy J4+ har ulike kamerafunksjoner og kreative filtre som liver opp motivene uten sjenerende skinn.

Display klargjort for multitasking

Galaxy J4+ har et ekspansivt 6,0” HD+ Infinity-display som egner seg ypperlig for multitasking, deriblant gaming, tekstmeldinger og nettsurfing. Og takket være funksjonen App Pair kan du gjøre avtaler samtidig som du sender tekstmeldinger og sjekker kart.

Omgi deg selv med Dolby

Frigjør sansene med rik og kraftfull lyd.
Dolby Atmos er utviklet for å opprette og spille av flerkanals-lydspor og dermed tilby den ultimate hjemmekinoopplevelsen. Nå kan du vekke liv i favorittmusikken og filmene dine med en mer tredimensjonal effekt.

Praktisk mobil sikkerhet

Personlig tilpasset beskyttelse

Nå kan du låse opp telefonen ved bare å holde den opp til ansiktet. Med ansiktsgjennkjenningteknologi er det bare du som har tilgang, noe som hindrer at personopplysninger faller i gale hender.

Skjult for å beskytte deg

Samsungs hemmelige mappe er en effektiv sikkerhetsløsning som gjør at du kan opprette et privat og kryptert område der du kan lagre innhold som bilder, dokumenter og taleopptaksfiler under et ekstra sikkerhetslag.

Skill mellom jobb og fritid

Skill enkelt mellom jobbmeldinger og personlige chatter. Med Dual Messenger kan du nå koble deg til to forskjellige chatkontoer i meldingsappene dine – det er enkelt å installere den andre fra hjemskjermen eller innstillingsmenyen.