Samsung Galaxy A8 64Gb

kr 3.695,00

Kategori:

Beskrivelse

Samsung Galaxy A8 mobiltelefon

Dobbelt selfie- kamera får frem det beste i deg.

Med Samsung Galaxy A8 får du alt du vil ha. Og kanskje mer til. Det doble selfiekameraet får frem det beste i deg, uten filter. Frontkameraet er så lyssterkt at du kan ta bilder også i dårlig lys, på festen, konserten eller måneskinnsturen.

Den store Infinity-skjermen utnytter hele mobilflaten og gir deg maksimalt utbytte av filmen eller bildene du ser på. Du kan supplere med et ekstra minnekort som gir stor lagringsplass for gode minner.

Galaxy A8 er vanntett og støvbestandig i henhold til IP-klasse 68*, noe som betyr at mobilen vil overleve både svette treningsøkter og ufrivillige bad.

Alt dette får du dessuten til en meget fornuftig pris.

* Tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter og er støvtett.

En utrolig bra jobbmobil

I dag bruker vi kameraet stadig mer i jobben. Samung Galaxy A8 har et lysfølsomt kamera som gjør det mulig å ta bilder i dårlig lys, for eksempel for å kunne dokumentere eller vise ting for kolleger. Stor Infinity-skjerm som utnytter hele mobilflaten og gjør det lettere å få oversikt eller ha flere vinduer åpne samtidig.

Det gir nye og større muligheter til å jobbe mer effektivt og rasjonelt på mobilen. Mobilen er rask og brukervennlig, og muligheten til å bruke MicroSD-kort gjør det enkelt å lagre og flytte filer mellom telefoner. Galaxy A8 finnes i tre forskjellige farger.

Samsung Knox – sikkerhet på flere nivåer

Samsung Knox er en plattform for mobile løsninger til organisasjoner av alle størrelser. Den gir forretningsfordeler ved å kombinere brukervennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet på flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Samsung Knox gjør det enkelt å håndtere enheter, beskytte mobildata og la medarbeiderne jobbe fritt. Kombinasjonen av irisskanner og Samsung Knox gjør det dessuten mulig å atskille og beskytte private data og bedriftsdata. Som identifikasjon er irisskanneren opptil 200 ganger sikrere enn en fingeravtrykkleser.

Støv- og vannbestandig

Ikke la vann og støv sette grensene for hvordan du bruker mobilen i jobben. Enten du er ute i regnet eller jobber i nærheten av vann, skal du kunne bruke mobilen akkurat som du vil. Galaxy A8 er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å ligge i opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter.

Rask kamerateknologi

Den avanserte kamerateknologien i Galaxy A8 forenkler mange arbeidsoperasjoner gjennom rask avlesing av QR-koder, strekkoder og lignende.

MicroSD-kortplass

MicroSD-kortplassen gjør at du kan øke minnekapasiteten med opptil  256 GB i tillegg til de 64 GB som finnes i det innebygde minnet. (Minnekort kjøpes separat.)

Dual Sim

Galaxy A8 har plass til to SIM-kort, noe som er smart hvis du vil skille mellom jobb- og private telefoner. MDM-støtte med enkel integrering Galaxy A8 støttes av de fleste MDM-leverandører og er enkel å integrere i eksisterende infrastruktur, slik at du raskt og enkelt kan holde styr på jobbenhetene dine