På salg!

Samsung Galaxy A7 64Gb (2018)

kr 3.695,00 kr 2.695,00

Kategori:

Beskrivelse

Tre ganger så gøy

Få plass til mer i hvert bilde. Det avanserte trippelkameraet til Galaxy A7 med vidvinkel og ultravidvinkel gir frihet til å forevige mer av verden rundt deg.

Ta bedre bilder med trippelkameraet

Få med mer av det som fanger øyet. Galaxy A7 har både et 77 vidvinkel- og et 120 ultravidvinkelkamera som gjør at du slipper å uroe deg for å miste det du virkelig ønsker å få med på bildet. Enten du tar landskapsbilder eller foreviger bryllupsfester får du mer plass å boltre deg på.

Ta bildene dine til et nytt nivå

Kameraet som ligger ett steg foran. Galaxy A7 har et intelligent kamerasystem som automatisk justerer fargemetning, hvitbalanse og lysstyrke. Det har dessuten 19 bildeinnstillinger som sørger for at sluttresultatet blir så naturlig som mulig.

Få mer ut av bildene

Få ekstra dybde som fremhever skjønnheten i bildene. Galaxy A7 har et 24 MP-kamera, 5 MP-dybdekamera og 8MP-ultravidvinkelkamera som gjør at du kan justere dybdeskarpheten og dermed fokusere på det du ønsker å fremheve i bildet. Få bedre kontroll over hvordan bildene skal se ut.

Bedre selfies

Galaxy A7 har en Pro-funksjon som gir profesjonell belysning og gjør selfiene mer glamorøse. I tillegg har den funksjonen Smart Beauty, som bruker ansiktsgjenkjenning til å fremheve ansiktstrekkene dine så du alltid tar deg bra ut.

Holdbar og elegant

Galaxy A7 har en ergonomisk design med en intelligent fingeravtrykksleser plassert på siden for enkel og praktisk betjening. Den luksuriøse 2,5D-baksiden av glass er både slitesterk og elegant – en perfekt kombinasjon av design og funksjonalitet.

Jobb dobbelt så effektivt

Spar tid ved å gjøre to ting samtidig. Med ”App-par” kan du håndtere to apper samtidig og dermed utrette mer når du er på farten. Stream video og send meldinger samtidig uten å måtte minimere den andre appen.

Praktisk mobilsikkerhet

Personlig tilpasset beskyttelse

Nå kan du låse opp telefonen direkte bare ved å holde den foran ansiktet. Ansiktsgjenkjenningsteknologien sørger for at bare du har tilgang til telefonen, og hindrer dermed at personopplysninger og filer havner i gale hender.

Beskyttelse med fingerspissfølelse

Enkel opplåsing av mobilen med sikkerhet du kan stole på. Galaxy A7 har en pålitelig fingeravtrykksleser som gjør det enkelt å logge på nettsteder og apper for effektiv multitasking.

Skjult for å beskytte deg

Samsung Secure Folder er en effektiv sikkerhetsløsning som gjør det mulig å opprette et privat og kryptert område for lagring av innhold som bilder, dokumenter og taleinnspillinger under et ekstra sikkerhetslag som bare du har tilgang til.

Din personlige mobilassistent

Bixby Home

Finn det du søker raskt med et lett trykk eller sveip. Bixby Home lærer seg vanene dine og foreslår nyttige apper og innhold basert på bruksmønstre. Bixby henter relevant informasjon fra ulike apper – fra meldingsvarsler til nyhetsoppdateringer – så du kan gjøre mer på én og samme skjerm.

En omsluttende Dolby-opplevelse

Opplev kraftfull og fyldig lyd. Dolby Atmos håndterer lydspor med flere kanaler for en maksimal og omsluttende hjemmekinoopplevelse. Gjør musikk og film mer levende med en mer tredimensjonal effekt.

Enkel håndtering av Wi-Fi-tilkoblinger

Spar tid ved aktivering og deaktivering av Wi-Fi. Galaxy A7 lar deg lagre Wi-Fi-historikk, aktiverer Wi-Fi automatisk når den gjenkjenner et tilgangspunkt og slår av Wi-Fi igjen når du forlater stedet. Nå kan du glede deg over sømløs tilkobling og samtidig redusere bruken av mobildata når du kommer inn i og går ut av Wi-Fi-soner.