Samsung Galaxy A52 128Gb

kr 4.095,00

Kategori:

Beskrivelse

Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 er alltid med og klar for å gjøre ditt oppkoblede liv smartere og morsommere. Rask, kraftfull og med et ytre som både tåler å vises frem og være med overalt, alltid – Galaxy A52 er ekstra forsterket for å tåle vann og støv. Og med et kraftig batteri er du alltid klar for nye opplevelser.

Fantastisk skjerm, rask og smidig rulling

Opplev alle detaljene på FHD+ Super Amoled-skjermen, selv i fullt dagslys. Eye Comfort Shield 2 reduserer det blå lyset, og Real Smooth gir en smidig opplevelse uansett om du gamer eller blar. Alt på en 6,5-tommers Infinity-O-skjerm.

Knivskarpt, stabilt og helt fantastisk kamera

Ta bildene til nye høyder med Galaxy A52s kameraer. Hovedkameraets ultrahøye oppløsning på 64 MP, med optisk bildestabilisator (OIS), sikrer knivskarpe bilder hele døgnet. Utvid synsfeltet med ultra-vidvinkelkameraet eller utforsk fokuset med dybdekameraet. Makrokameraet løfter frem detaljene og lar deg komme nærmere enn noensinne.

OIS fanger detaljene selv i dårligere lys

Glem uklare bilder og videoer. Kameraet slipper inn mer lys, og OIS (Optical Image Stabilization) gjør hvert bilde og hver video skarp og fokusert, selv når lyset er dårligere.

Ultra-vidvinkelkamera fanger mer av opplevelsen

Ultra-vidvinkelkameraet på 12 MP utvider horisonten og får med mer av det du vil fange.

Fokus på fokus med dybdekameraet

Styr fokuset med dybdekameraet på 5 MP. Med et enkelt trykk finjusterer du skarpheten i bakgrunnen for å få fokuset der du vil ha det. Perfekt til portrettbilder.

Makro – med fokus på detaljene

Kom helt nær med 5 MP makrokameraet og få frem de aller minste detaljene i bildet. Kameraet bruker naturlig bokeh-effekt på bildene, slik at motivet trer frem fra bakgrunnen.

Høyoppløst selfiekamera viser din beste side

Galaxy A52s 32 MP selfiekamera sikrer høyoppløste selfies hver eneste gang. Sammen med bokeh-effekten gjør den deg til hovedperson i hvert eneste bilde.

I alle situasjoner, uansett vær

Gjør hva du vil, når du vil uten å la deg styre av vær eller situasjon. Galaxy A52 er IP67-klassifisert og tåler vann ned på én meters dyp i 30 minutter.

Surroundlyd i hånden

Med to høyttalere – én øverst og én nederst – kan du få stereolyd-opplevelsen uten øretelefoner. Ta filmen eller favorittspillet til nye høyder med en oppslukende kinolyd som fører deg rett inn i handlingen.

Gjør mer samtidig

Enten du jobber med én eller flere oppgaver samtidig, har Galaxy A52 høy ytelse takket være en avansert Octa-core-prosessor og opptil 8GB RAM. Lagre mer og slett mindre med 256GB innebygd lagringskapasitet. Og er ikke det nok, kan du legge til opptil 1 TB med microSD-kort.

Kraftfullt batteri som varer i to dager

Streame, dele, game – batteriet på 4500 mAh lar deg gjøre mer av det du liker. AI tolker bruken og tilpasser mobilen, slik at du skal kunne gjøre mer lenger. Og med hurtigladeren på opptil 25 W er du snart i gang igjen når du må lade.

Optimert for din skyld

Opplev jevne bevegelser og flott design på One UI. Optimalisert for alle skjermstørrelser, slik at du kan fokusere på det som er viktig på en behagelig og intuitiv måte. Med One UI kan du tilpasse mobilen helt slik du vil, og få en behagelig Galaxy-opplevelse