Tilbud!

Samsung Galaxy A51 128Gb

kr 3.495,00

Kategori:

Beskrivelse

A for å fange livet

Galaxy A51 har det som er viktig. Oppgradert fra Galaxy A50, først og fremst med nytt Super Quad-kamera med fire kameraer pluss selfiekamera som gir bilder av en helt ny kaliber. Ta bilde av vidstrakte landskaper i nattelys, ørsmå detaljer på avstand eller motiver som beveger seg, skarpt og tydelig. Infinity-O SuperAMOLED-skjermen er forbedret, og til tross for en slank og elegant design har Galaxy A51 likevel et kraftfullt batteri som holder lenge.

  • Super Quad-kamera: Hovedkameraet med 48 MP kombinert med 5 MP dybdekamera, vidvinkelkamera på 123° og telezoom gir bilder med dybde- og breddefølelse, som blir sylskarpe også i nattelys. I tillegg kommer et veldig bra selfiekamera, naturligvis!
  • Større og bedre Infinity-O SuperAMOLED-skjerm gjengir mer av det som er viktig. Design med premiumfølelse.
  • Kraftfull prosessor og batterikapasitet.

Fire kameraer med det nye Super Quad-kameraet

Hovedkameraet med 48 MP kombinert med 5 MP dybdekamera, vidvinkelkamera på 123° og telezoom gir fantastiske muligheter. Bilder som gir en følelse av dybde og bredde, sylskarpe også i nattelys!

Selfiekamera med 32 MP

Selfiekamera med meget høy oppløsning og lysfølsomhet som gir utrolig skarpe selfier.

Større Infinity-O SuperAMOLED-skjerm

Film- og bildeopplevelsen blir utrolig bra med en større skjerm, nå 6,5″, som stort sett dekker hele forsiden av mobilen. Praktisk når du vil kjøre flere apper samtidig (multitasking).

Lang batteritid og hurtiglading

Galaxy A51 har et kraftfullt batteri på 4000 mAh. Både hurtiglading og strømspareinnstilling gir enda mer batteritid. Design Mobilens for- og bakside er laget av slitesterkt 3D-glass. De myke kantene gjør at den kjennes mindre i hånden.

Rask og smidig kraft

Galaxy A51 har en sterk prosessor, noe du merker på hvor raskt og sømløst du skifter mellom apper.

Rikelig med plass til bilder og film

Her får du mye lagringsplass for pengene. Samsung Galaxy A51 har 4 GB RAM internminne og 128 GB lagringsplass. I tillegg kan du bruke et microSDkort (selges separat).

Fingeravtrykkleser i skjermen

For å kunne låse opp mobilen raskt og enkelt er fingeravtrykkleseren innebygd i skjermen.

Samsung Care+

Med Samsung Care+ er du beskyttet hvis uhellet skulle være ute. Forsikringen dekker de fleste skader du kan komme ut for og garanterer at telefonen blir reparert av en autorisert tekniker.

I esken

Lader med tilhørende ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM-kort, hodetelefoner, USBadapter, bruksanvisning på norsk.