Samsung Galaxy A50 128Gb

kr 3.695,00

Kategori:

Beskrivelse

Samsung Galaxy A50 (2019) kommer med funksjoner som toppmodeller har til en fornuftig pris. Den har nydelig design og en kraftig prosessor som sikrer jevn ytelse under bruk. Telefonen har 128 GB ROM som gir rikelig med lagringsplass og et trippel kamerasystem som gjør det mulig for entusiastfotografer å ta bilder selv under svake lysforhold. Galaxy A50 er det perfekte valget for de som skal kjøpe sin første smarttelefon og for de som ser etter en smarttelefon som gir mye verdi for pengene.

Fantastisk display

Galaxy A50 kommer med super-AMOLED-skjerm som er perfekt for underholdning. 6,4-tommers skjerm dekker nesten hele telefonens forside. Skjermens livlige farger og dype sort gjør filmer og spill oppslukende.

Perfekt for fotografering

Med trippelt kamerasystemet blir det enkelt og morsomt å fange viktige øyeblikk med telefonen. Med et 25 MP kamera, et 8 MP vidvinkelkamera og et 5 MP dybdekamera kan du ta bilder under alle situasjoner. Bildene vil gi nøyaktige detaljer og flotte farger.

Frontkameraet kommer med en 25 MP-linse som gjør at du kan ta perfekte selvportretter.

Sikker å bruke

Fingeravtrykksleseren som er plassert på skjermen opptar ikke plassen under skjermen eller på baksiden, og den åpner skjermlåsen superraskt.

Batteri  

Du trenger ikke lenger å lade telefonen hele tiden fordi Galaxy A50 inneholder et stort batteri på 4 000 mAh. I tillegg støtter den hurtiglading, noe som betyr at når det begynner å bli lite strøm kan du få den oppladet på et øyeblikk.