OnePlus 9 Pro

kr 9.995,00

Kategori:

Beskrivelse

 

OnePlus 9 Pro smarttelefon kan skilte med en Snapdragon 888-prosessor med fantastisk ytelse og 5G-datastøtte. Enheten har et 48+50+8+2 MP Hasselblad-kamera og 6,7-tommers Fluid AMOLED-touchskjerm med 120 Hz adaptiv oppdateringsfrekvens. Takket være IP68-beskyttelse kan du ta bilder eller ringe i regnet.

Touchskjerm
OnePlus 9 Pro er utstyrt med en romslig 6,7-tommers Fluid AMOLED-touchskjerm med en oppløsning på 3216 x 1440 piksler. Skjermen har svært god fargenøyaktighet, dype sortfarger og en 120 Hz adaptiv oppdateringsfrekvens. Den høye oppdateringsfrekvensen gir en jevn seeropplevelse, noe man merker spesielt godt når man blar gjennom dokumenter og nyhetsfeeder i sosiale medier og spiller spill. Touchskjermen har en dedikert lesemodus, nattmodus som filtrerer bort blått lys, og er dekket av robust Gorilla Glass. Skjermen kommer også med en forhåndspåført skjermbeskytter.

Kameraer
For denne generasjonen av smarttelefoner har OnePlus inngått et samarbeid med det legendariske merket Hasselblad for å levere et banebrytende kameraoppsett. Den er plassert på baksiden og har et 48 MP hovedkamera med f/1,8 blenderåpning, optisk bildestabilisering og autofokus, et 50 MP ultrabredt vidvinkelkamera med f/2,2 blenderåpning og autofokus, en 8 MP telelinse med optisk bildestabilisering, autofokus og 3x zoom, og en 2 MP monokrom-linse. Et diskret 16 MP selfiekamera med f/2,4 blenderåpning er plassert på fremsiden av smarttelefonen.

Ytelse og lagring
Telefonen er utstyrt med en kraftig Qualcomm Snapdragon 888 octa-core-prosessor med 5G-tilkoblingsstøtte. Prosessoren støttes av 12 GB lynrask RAM. Denne kombinasjonen sørger for at telefonen håndterer både multitasking og de mest krevende spillene. OnePlus 9 Pro har en intern lagringskapasitet på 128 GB.

OxygenOS 11
OxygenOS er et brukergrensesnitt utviklet av OnePlus for å levere en rask og jevn brukeropplevelse med fokus på enhver detalj. Det har en rekke tilpasningsmuligheter, intuitiv navigering med håndbevegelser, Zen Mode og mer. Det er et av de mest verdsatte brukergrensesnittene blant Android-brukere.

Batteri og lading
Batteriet til OnePlus 9 Pro kan skilte med en kapasitet på 4500 mAh og kablet hurtiglading Warp Charge 65T som kan gi batterikapasitet for en hel dag på få minutters lading. Smarttelefonen støttes også av 50W rask trådløs lading.

Andre egenskaper:
– To kortspor til nanoSIM
– IP68-sertifisert beskyttelse mot vann
– Wi-Fi 6 (802.11ax)
– Bluetooth 5.2 med aptX-, aptX HD-, LDAC- og AAC-støtte for trådløs lyd
– NFC for kontaktløse betalinger
– Lokasjonstjenester: GPS, GLONASS, Galileo og Beidou
– Skjermintegrert fingeravtrykksleser
– Hendig varslingsglidebryter
– Doble stereohøyttalere

Inkludert i pakken:
– OnePlus 9 Pro
– Warp Charge strømadapter
– Warp Charge USB-C til USB-C-kabel
– Beskyttende deksel
– Forhåndspåført skjermbeskytter
– Verktøy for utløsing av SIM-kort
– Hurtigoppstartsguide
– Klistremerke med OnePlus-logo
– Velkomstbrev
– Sikkerhetsinformasjon og garantikort