OnePlus Nord 2

kr 4.995,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Flaggskipslading

Takket være 65W Warp Charge teknologi får du en dags strøm på bare 15 minutter. Mens det store 4500mAh batteriet er fulladet fra 1 – 100% på bare 30 minutter. Si farvel til irriterende ventetid for godt.

Flaggskip ytelse

MediaTek Dimensity 1200 AI-brikkesett kombinerer avansert ytelse med en byrdeløs brukeropplevelse. Kunstig intelligens forbedrer daglige ting som skjerm, spill og fotografering og tar signaturen. Rask og jevn opplevelse til et helt nytt nivå i daglig bruk.

Flaggskip batteri

Med sitt kraftige 4500 mAh batteri stjålet fra OnePlus 9-serien, har OnePlus Nord 2 strøm nok til å vare deg hele dagen og mer.

Flaggskipskjerm

Med en jevn 90Hz oppdateringshastighet og 6,43 ”Fluid AMOLED-skjerm, får du en oppslukende skjermopplevelse som føles fengende å se og ultra responsiv å bruke. Takket være HDR10+ støtte optimaliseres seeropplevelsen automatisk når du ser på filmer på streamingtjenester som Netflix, så alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av

Flaggskip kamera

50MP kameraet har en IMX766 sensor og optisk bildestabilisering (OIS), som gjør fotografer på flaggskipnivå enklere og rimeligere enn noensinne. Takket være OIS Assistant får du stabile bilder og videoer med forbedret fotografering av nattlandskap og i svakt lys selv i veldig mørke situasjoner