Nokia 7 Plus

kr 3.995,00

Kategori:

Beskrivelse

      Tek.no 10 av 10

 

En telefon du kan stole på

Se mer, gjør mer

Den 6″ Full HD+-skjermen vil raskt bli din foretrukne skjerm hjemme. Lyst til å se og chatte samtidig? Med et lett trykk kan du dele skjermbildet og åpne to 1:1-vinduer. Det er det vi kan kalle multitasking på den riktige måten.

Skjønnhet i styrke

Nokia 7 Plus er laget fra en solid aluminiumsblokk i 6000-serien, og er en telefon som vil kunne takle alt du måtte støte på i livet og ta seg bra ut mens du gjør det. De diskré kurvene og belegget som føles som keramikk bringer sammen det beste fra begge verdener: et godt grep og et rent utseende.

La forsinkelser være historie

Det er ingen grunn til å bli frustrert når du venter på at telefonen skal reagere. Nokia 7 Plus inkluderer en Qualcomm Snapdragon™ 660 mobilplattform og 4 GB RAM som gir deg all den kraften du trenger, og en fantastisk batterilevetid på 2 dager holder deg gående.

Det beste fra Android, de siste nyvinningene fra Google

Android One bringer en Google-designet programvareopplevelse til Nokia 7 Plus. Få alt du ønsker deg og ingenting som du ikke ønsker deg, med et strømlinjeformet, brukervennlig grensesnitt og et nøye utvalgt sett av forhåndsinstallerte apper, og gratis, ubegrenset lagring av bilder av høy kvalitet med Google Foto. Regelmessige sikkerhetsoppdateringer og to år med oppgraderinger av operativsystemet betyr at Nokia 7 Plus med Android One holder seg sikker og har de nyeste Google-innovasjonene, slik som optimalisering for Google Assistant.

ZEISS optikk – eksklusivt med Nokia

Bilder med flotte farger, selv i dårlige lysforhold

Sensorene på 12 MP og 13 MP med Zeiss-optikk og 2x optisk zoom leverer levende farger som gir bildene dine liv. På den andre siden tar frontkameraet på 16 MP med Zeiss-optikk og god ytelse ved lav belysning perfekte selfies, dag som natt.

Få mest mulig ut av hver eneste detalj

Den nye Pro Camera-modusen på Nokia 7 Plus er en rask og enkel måte å justere hvitbalanse, fokus, ISO, lukkerhastighet og eksponeringskompensasjon på for ekstraordinære bilder i hverdagen.

Fra hvisking til en vegg av lyd

Uansett hvor du er og hva desibelnivået er, vil de tre kvalitetsmikrofonene fange opp alle lydnyanser med Nokias romlyd.