Motorola Moto G6 Plus

kr 3.295,00

Kategori:

Beskrivelse

            Testlogo tek.no - Anbefalt produkt           tek.no 9.5 imponerende, testlogo

Smart kamera. super ytelse.

Kameraet med høyere IQ

De to kameraene på baksiden fokuserer så raskt at du får skarpe bilder når og hvor som helst.moto g⁶ plushar også nytt og smart kamerasystem med ansiktsbasert opplåsing og gjenkjenning av severdigheter, så kameraet kan gjøre mye mer enn bare å ta flotte bilder.

Selektivt fokus

Gi motivet det lille ekstra ved å legge til en iøynefallende uskarphet i bakgrunnen eller forgrunnen.

Selektiv svart-hvitt

Fremhev et bestemt motiv ved å fjerne fargene fra resten av bildet.

Fargevalg

Skap en popkunsteffekt ved å beholde én enkelt farge og gjøre resten av bildet svart-hvitt.

Ubegrenset lagring av høy kvalitet

Google Photos er standardgalleriet for alle bildene og videoene dine. De søkbare minnene dine sikkerhetskopieres automatisk, og du kan enkelt få tilgang til, dele og redigere dem på enhver enhet.

Det er tid for underholdning

Nyt videoer og spill på den fantastiske 5,9″ Max Vision-skjermen i full HD+. Takket være et bredere sideforhold på 18:9 blir opplevelsen mer fengslende enn noensinne. Og med integrerte og forhåndsinnstilte Dolby Audio™-moduser høres favorittinnholdet ditt alltid best mulig ut.

Fantastisk og solid

Moto g⁶ plus er fullstendig dekket av ripesikkert Corning® Gorilla® Glass, og 3D-konturen på baksiden gjør den behagelig å holde.

Den lynraske åttekjerners Qualcomm® Snapdragon™-prosessoren på 2,2 GHz gjør at du kan nyte favorittappene, -spillene og -videoene dine uten forsinkelser og avbrudd. Kraftige grafikkfunksjoner og 4G-hastighet gir deg raskere innlasting uten at det går på bekostning av videokvaliteten.

Plask i vei

Et vannavstøtende belegg beskytter telefonen mot sprut og lett regn.

Imponerende batteritid

Gå lenger uten å lade. Batteriet på 3200 mAh er laget for å vare hele dagen. Og når det er på tide å lade, gir den medfølgende TurboPower-laderen deg timevis med batteritid etter bare noen minutters lading.

Fingeravtrykksleser med flere funksjoner

Hold fingeren på fingeravtrykksleseren for å låse og låse opp telefonen. Sveip deretter mot venstre for å gå tilbake, sveip mot høyre for å få tilgang til nylig brukte apper, eller trykk én gang for å gå til startskjermen.

Eksklusive moto experiences

Trenger du litt fred og ro? Legg telefonen med forsiden ned for å aktivere ikke-forstyrr-modusen. Trenger du lys? Dobbelrist for å slå på lommelykten. moto actions gjør livet enklere.

Sømløs synkronisering med cross share

Del innhold mellom motorola- og Lenovo-enheter via Wi-Fi. Synkroniser meldingene dine, ta sikkerhetskopi av telefonen og mye mer.