Apple iPhone XS Max 64Gb

kr 9.495,00

Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til en stor opplevelse.

Super Retina. Enda raskere Face ID. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon. Og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone Xs er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste.

Super Retina. Stor og enda større.

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone Xs har bransjens beste farge­gjengivelse, HDR og helt svart.

Unike materialer

Det sterkeste glasset i en smarttelefon noen gang. En vakker, ny gullfarge, oppnådd gjennom en prosess på atomnivå. Presisjonstilvirkede kantbånd av rustfritt spesialstål. Og støv- og vannbestandighet på et helt nytt nivå.

Vi benytter en spesiallegering utviklet av Apple, som er tilpasset med høy presisjon for å lage kantbånd i tre finisher.

iPhone Xs lades trådløst gjennom baksiden av glass. Og den lades enda raskere enn iPhone X.

For utførelsene i gull og stellargrå er det benyttet en avansert PVD-teknologi (physical vapor deposition process) på kantbåndene for å oppnå farger og reflektivitet som komplementerer glasset.

Avansert FaceID

Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansikts­gjenkjenning i en smart­telefon noen gang. Og nå går det enda fortere.

Intelligent A12 Bionic

Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon, med en ny generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrett­bilder med Dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

Banebrytende dobbelt kamerasystem.

Verdens mest populære kamera markerer begynnelsen på en ny æra for fotografiet. Hvor en nyskapende sensor i samspill med bilde­prosessoren og Neural Engine hjelper deg å ta bilder som aldri før.

Smart HDR

Med nye sekundærrammer, en raskere sensor og den kraftige A12 Bionic-chipen får bildene dine enda rikere detaljer i både lyse og mørke områder.

Større og dypere piksler

En ny sensor gir mer nøyaktig bilde- og fargegjengivelse og reduserer bildestøy i dårlig lys.

Forbedret bokeh-effekt

Bilder tatt i Portrettmodus ser enda proffere ut, takket være en elegant, uskarp bakgrunn.

En helt ny Dybdeskarphet-funksjon.

Nå kan du justere dybde­skarpheten i portretter etter at bildet er tatt.

Og dessuten

iPhone Xs har LTE Advanced for lynraske nedlastninghastigheter. Og opptil 512 GB lagringsplass – det meste noen gang på en iPhone.

Test på Tek.no