Apple iPhone X 64Gb

kr 9.995,00

Kategori:

Beskrivelse

iPhone X

Ingenting annet enn skjerm. Dette har alltid vært visjonen for iPhone. En skjerm som er så oppslukende at den nærmest forsvinner når den er i bruk. Med intelligens som lystrer hvert minste trykk, ord eller til og med blikk. Nå gjør iPhone X visjonen til virkelighet. Si hallo til frem­tiden.

Skjerm til sitt ytterste.

På iPhone X er skjermen alt – en helt ny 5,8-tommers Super Retina-skjerm som fanger og holder på oppmerksomheten.1

Med avansert teknologi og nye teknikker er skjermen lagt i en myk kurve over kanten, helt til de avrundede hjørnene.

Den første OLED-skjermen som er god nok for iPhone, med naturtro, sterke farger inkludert helt svart, høy lysstyrke og et kontrastforhold på 1 000 000:1.

TrueDepth-kamera

Et ørlite kammer inneholder noe av den mest sofistikerte teknologien Apple har utviklet – inkludert kameraene og sensorene som brukes til Face ID.

En helt ny design

Det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, både foran og bak. Spesialstål utviklet av Apple. Trådløs lading. Vann- og støvbestandig. 2

Med enkle, intuitive bevegelser har du full kontroll over alt. I stedet for å trykke på en knapp, kommer du tilbake til Hjem-skjermen med et sveip.


Face ID

Et gjennom­brudd i gjenkjenning.

Nå kan du bruke ansiktet ditt som passord. Face ID er en sikker ny måte å låse opp og bekrefte på.

Ansiktsanalyse

Face ID fungerer ved hjelp av TrueDepth-kameraet, og er lett å sette opp. Kameraet sender ut og analyserer mer enn 30 000 usynlige punkter, som brukes til å lage en nøyaktig digital modell av ansiktet ditt.


TrueDepth-kamera

Foran. Og milevis foran.

Ta flotte selfier med deg selv i fokus mot en uskarp bakgrunn.

Beta: Portrettlyssetting er en ny funksjon i Portrettmodus. Med den kan du få til proffe studioeffekter.

Animoji

TrueDepth-kameraet analyserer mer enn 50 forskjellige muskelbevegelser for å gjenskape ansiktsuttrykkene dine i 12 Animoji. Slipp løs din indre panda, gris eller robot.


Dobbelt 12 MP kamera

Kunsten å fotografere. Forenklet.

Større og raskere 12 MP sensor. Et nytt fargefilter. Dypere piksler. Og et nytt telelinsekamera med OIS.

Begge kameraene på baksiden har bildestabilisering og rask optikk, slik at du får flotte bilder og videoer selv i svakt lys.

Vidvinkellinsen og telelinsen gir iPhone X-kameraet optisk zoom, i tillegg til ti ganger digital zoom for bilder og seks ganger digital zoom for video.


A11 Bionic

Over­menneske­lige evner.

Vi introduserer A11 Bionic. Den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon noen gang, med nevral arkitektur som kan gjennomføre opptil 600 milliarder instruksjoner per sekund.

De fire effektivitetskjernene i den nye prosessoren er opptil 70 prosent raskere enn A10 Fusion. Og de to ytelses­kjernene er opptil 25 prosent raskere.

Andre generasjons ytelseskontroller og et spesiallaget batteri som varer opptil to timer lengre mellom hver lading enn iPhone 7.5


Trådløs lading

Trådløs lading for en trådløs verden.

Uten behov for ladekabler er iPhone X skapt for den trådløse frem­tiden.4

Lad den på trådløse ladestasjoner du finner på hoteller, kafeer og flyplasser over hele verden.


1.iPhone X har avrundede hjørner med skjermen lagt i en myk kurve over kanten, og disse hjørnene er innenfor et standard rektangel. Målt som et standard rektangel er skjermen 148,6 mm diagonalt (den faktiske synlige skjermflaten er mindre).
2.iPhone X ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
3.Abonnement kan være nødvendig for å få tilgang til enkelte typer innhold. 
4.Kompatible trådløse ladeplater selges separat.
5.Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
6.Selges separat. Krever en kompatibel iPhone, Apple Watch eller AirPods. AirPods med mulighet for trådløs lading kommer i 2018.
7.Apple Music krever et abonnement.

Test på Tek.no