Apple iPhone 8 64Gb

kr 5.995,00

Kategori:

Beskrivelse

Elegant intelligens.

iPhone 8 har en splitter ny design, utført i solid glass. En forbedret utgave av verdens mest populære kamera. Den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon – noen gang. Den kan lades trådløst, lekende lett, og vil gi deg opplevelser i utvidet virkelighet du knapt kan forestille deg. iPhone 8. En ny generasjon iPhone.

Helt ny design i glass

Det sterkeste glasset noen smarttelefon har hatt, både på for- og baksiden. Et matchende aluminiumsbånd, tilvirket i en legering hentet fra romfarts­industrien. Den kommer i tre delikate farger: stellargrå, sølv eller gull.

Vann- og støvbestandig

Avansert ingeniørkunst utført med ekstrem presisjon, gjør iPhone 8 både vann- og støvbestandig.1

Retina HD.
Nå med True Tone.

En elegant Retina HD-skjerm, med vakrere bilder enn noensinne. Med True Tone, stort fargerom og 3D Touch.

Briljante farger

Med stort fargerom og bransjeledende fargegjengivelse blir alt på skjermen mer briljant og naturtro.

Takket være dual-domain-pikslene blir innholdet på skjermen skarpt og tydelig med naturtro farger, nesten uansett hvilken vinkel du ser den fra.

Verdens mest populære kamera. Nå enda bedre.

iPhone 8 har fått et mer avansert 12 MP kamera, en større og raskere sensor, nytt fargefilter, dypere piksler og optisk bildestabilisering for bilder og videoer.

Portrettmodus på iPhone 8 Plus har blitt enda bedre. Det gir skarpere motiv i forgrunnen og vakre, mer naturlige uskarpe bakgrunner.

Den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon. Noen gang.

Vi introduserer A11 Bionic. Med fire effektivitetskjerner som er opptil 70 prosent raskere enn A10 Fusion, og to ytelseskjerner som er opptil 25 prosent raskere.

En andre generasjons ytelseskontroller gir mer kraft når du trenger det – uten at det går utover den gode batteritiden.4

A11 Bionic har seks kjerner og 4,3 milliarder transistorer. Fire av disse er effektivitetskjerner, opptil 70 prosent raskere enn A10 Fusion-chipen. To er ytelseskjerner, og opptil 25 prosent raskere. Prosessoren kan til og med utnytte alle de seks kjernene samtidig når du virkelig trenger mye kraft.

Trådløs lading for en trådløs verden.

Uten behovet for ladekabler er iPhone 8 spesialdesignet for den trådløse frem­tiden.2

Lad den på trådløse ladestasjoner og ladeplater på hoteller, kafeer og flyplasser over hele verden.

Et kjempeskritt for iPhone.

iOS er verdens mest avanserte, intuitive og sikre mobilplattform. Utviklet for å gi deg mest mulig glede av iPhone.

Finn appene i Meldinger fortere. La Siri bli din personlige DJ. Og oppdag ny musikk med venner i Apple Music.6


1.iPhone 8 og iPhone 8 Plus ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. Hvordan du rengjør og tørker den, står beskrevet i brukerveiledningen. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
2.Kompatible trådløse ladeplater selges separat.
3.Selges separat.
4.Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.
5.Selges separat. Krever en kompatibel iPhone, Apple Watch eller AirPods. AirPods med mulighet for trådløs lading kommer i 2018.
6.Apple Music krever et abonnement.

Test på Tek.no